HomeALL MEDIAGiulia a primit in studioul ProFM vizita unui preot, nimeni altul decit CRBL bine deghizat

Giulia a primit in studioul ProFM vizita unui preot, nimeni altul decit CRBL bine deghizat

Luni, 15 august la ora 13.00 Giulia si-a inceput jobul de DJ la ProFM. Si nu a fost deloc o zi usoara pentru ea. Artista a avut concert la Costinesti duminica noaptea incepind cu ora 03:00 si dupa doua ore de somn ea a venit la Bucuresti.

Nici nu a apucat bine sa se dezmeticeasca la pupitrul din studioul ProFM, si dupa prima interventie, in care s-a prezentat ascultatorilor, ea s-a trezit in studio cu un preot. Colegii au avut grija sa ii spuna cu o saptamina inainte ca acesta este obiceiul in radio, fiecare dintre DJ si-a inceput emisia cu un astfel de botez, prilej cu care se sfintea si studioul ProFM.

Ce nu stia si a fost intr-adevar o surpriza pentru ea, este ca preotul a fost “aranjat” chiar de colegii ei, si in spatele barbii, parului, a costumului si a cadelnitei se afla chiar CRBL. Dj-ului ProFM nu a fost recunoscut din prima, mai ales ca a beneficiat si de un machiaj special, insa in momentul in care a inceput sa cinte, Giulia l-a recunoscut.

“Am avut o zi plina de lucruri neasteapte. De la emotiile pe care le-am avut la prima interventie, nu ma asteptam sincer, pina la momentul cu preotul care, va spun, a fost foarte amuzant. Si inainte sa imi dau seama ca e CRBL imi venea sa rid, totul era foarte ciudat. Mai ales ca nu l-am recunoscut. Insa, in momentul in care a inceput sa cinte si i-am auzit vocea am facut tot posibilul sa nu izbucnesc in hohote de ris. Si nu am reusit, evident. Am intrat amindoi in direct si eu le-am povestit ascultatorilor tot ce s-a intimplat, iar CRBL le-a cintat si lor in direct. Ar fi putut face cariera ca preot”, se amuza Giulia, care va putea fi ascultata la ProFM de luni pina vineri, de la ora 13.00 la ora 16.00.

Cei care vor dori sa afle chiar de la ea ce s-a intimplat pe durata primei zile de emisie la ProFM nu trebuie sa rateze in aceasta seara emisiunea “Povestiri de noapte”, ACASA, pentru ca Giulia va fi invitata lui Cabral si a lui Mircea Solcanu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns