HomeTELEVIZIUNEEmisiuniGLOBURILE DE AUR: Poliţia modei analizează ţinuta vedetelor în emisiunea Fashion Police, în exclusivitate la E!

GLOBURILE DE AUR: Poliţia modei analizează ţinuta vedetelor în emisiunea Fashion Police, în exclusivitate la E!

Cea de a 74-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc duminică, 8 ianuarie, la Los Angeles, iar marele câștigător al serii a fost filmul La La Land, cu Emma Stone și Ryan Gosling în rolurile principale.

Dacă Emma Stone și-a adjudecat trofeul pentru interpretare, rochia sa Valentino nu a fost apreciată de toți criticii, mai ales din cauza nuanței șterse.

 

Covorul roșu al galei a fost dominat, spun specialiștii, de Jessica Biel în rochia Elie Saab, de apariția impecabilă a actriței Michelle Williams, cu un colier inedit, de rochia sculpturală a lui Thandie Newton și sacoul alb purtat de Ryan Gosling, printre altele. La capitolul tendințe, am văzut decolteuri adânci, materiale cu străluciri metalice, mâneci cu volane, nuanțe de galben, paiete aurii, ruj sângeriu și machiaje diafane. Dar verdictul aparține echipei Fashion Police, de la E!

 

Emisiunea Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards , difuzată miercuri, 11 ianuarie, la 22:00, va da verdicte privind stilul ales de vedete. Gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes și Margaret Cho ne vor spune cine a luat deciziile potrivite – dar și cine nu!

 

Foto Credit: E! Entertainment

Cel mai longeviv Quizz show din România – TE PUI CU BLONDELE, de miercuri, în grila ANTENA 1!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns