HomeLIFE STYLEGlorya a lansat piesa „Stronger”!

Glorya a lansat piesa „Stronger”!

Dupa ce a lansat „Fete destepte”, Glorya  revine cu o noua piesă de senzaţie. Aceasta se numeste* „Stronger” si a colaborat la ea cu compozitorul si producatorul Chris Thrace, tanara fiind cea care a compus versurile. Cei doi colaboreaza de ceva timp impreuna.

„Am ales sa fac acelasi lucru pe care l-am facut si in celelalte piese lansate pana acum , mai precis , sa ma adresez partii feminine,deoarece sunt o feminista convinsa. Cu siguranta multe dintre noi ne regasim in aceasta piesa. Piesa infatiseaza o femeie puternica , iar mesajul pe care vreau sa-l transmit este acela ca femeile trebuie sa invete sa fie puternice indiferent de situatie.

Filmarile au avut loc intr-o zona de munte , profitand astfel de frumusetile pe care le avem in Romania , astfel incat cei din afara sa devina cat mai interesati de tara noastra si de muzica noastra.

Initial am vrut sa pastram o nota de mister , iar viitoarele clipuri vor veni cu un mesaj , asa cum v-am obisnuit. Nu incercam sa facem arta din clipuri , deoarece noi ne pricepem la muzica cel mai bine , dar speram ca ascultatorii sa aprecieze ceea ce incercam noi sa transmitem prin intermediul acestor mini-clipuri”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns