HomeALL MEDIAGolgeterii României: cei mai buni marcatori, în Apropo Tv

Golgeterii României: cei mai buni marcatori, în Apropo Tv

Duminică, 2 şi 9 mai, de la 13:05, la Pro Tv

În zilele noastre, Făt Frumos e fotbalist. A lăsat calul alb priponit prin cine ştie ce cotlon de stadion şi s-a reorientat către maşini puternice, cluburi de fiţe şi Cosânzene care mai de care mai frumoase. Şi mai multe. Duminică, 2 şi 9 mai, de la ora 13:05, la Pro Tv, Apropo Tv face selecţia lotului de fotbalişti care se califică pentru Champions League în materie de aventuri.

Din câte se pare, „Briliantul” Adrian Mutu, a fost un model de-a dreptul strălucitor pentru mai new-entry-urile Cristi Pulhac, Cristian Daminuţă, Ciprian Marica, Adrian Cristea, Cristi Tănase şi Nicolae Mitea. Aceştia nu se lasă cu nimic mai prejos de cel care le-a fost mentor şi fac show nu doar pe terenul de fotbal, ci şi în presă. Mihai Trăistariu, Ramona Gabor şi jurnalistul Dorin Chioţea comentează talentele fotbaliştilor sus menţionaţi.

Aşa cum fanii emisiunii au fost obişnuiţi, Andi Moisescu nu se înclină numai la Pro Tv, ci şi pe protv.ro, acolo unde Apropo Tv poate fi urmărit live tot atunci când este difuzat şi pe tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns