Connect with us

BUSINESS

Goodyear anunță că sistemul Intelligent Tire Trial extinde gama de soluții de management al flotelor pentru flotele semi-autonome

Published

on

– Anvelopa inteligentă se integrează cu flota de mașini conectate pentru a furniza

diagnoze bazate pe date

– Focus pe colectarea și analizarea datelor pentru a deservi modelele afacerilor de shared mobility

– Efortul se bazează pe lansarea cu succes a Goodyear Proactive Solutions pentru flotele comerciale

 

Un lider de lungă durată în managementul anvelopelor pentru curse, camioane și flote de aeronave, Goodyear Tire & Rubber Co. își aplică acum expertiza în serviciile oferite către flotele de mașini electrice semi-autonome.

 

Goodyear a anunțat că echipează Tesloop, un serviciu de mobilitate city-to-city care utilizează exclusiv vehiculele electrice Tesla, cu senzori wireless în anvelopele sale pentru a îmbunătăți mangementul anvelopelor și a maximiza timpul de funcționare pentru flota sa în creștere.

 

„Vrem să construim viitorul, nu doar să observăm sau să citim despre el”, a spus Chris Helsel, directorul tehnic al Goodyear. „Pe măsură ce noul ecosistem de mobilitate continuă să se contureze, luăm măsuri pentru a ne dezvolta în ritmul schimbărilor tehnice din industria transporturilor și pentru a dezvolta inovații în domeniul anvelopelor care să răspundă inteligenței vehiculelor care circulă pe ele”.

Senzorii wireless măsoară și înregistrează în permanență temperatura și presiunea în anvelope, asociate cu alte date ale vehiculului și conectate la propritățile unor algoritmi dintr-un cloud al Goodyear pentru a îmbunătăți operațiunile generale ale flotei și a prezice când anvelopele au nevoie de service sau de înlocuire.

 

Ca parte a programului dezvoltat în parteneriat cu Tesloop, Goodyear își extinde, de asemenea, soluțiile de flotă mobilă la vehiculele de pasageri, asigurând întreținerea și repararea anvelopelor, în timp ce vehiculele Tesloop se află la stațiile de încărcare, sau în timpul perioadelor de oprire planificate.

„Când conduci mașini aproape 24/7/365, minimizarea incidentelor legate de anvelope este esențială pentru experiența clienților și pentru modelul de afaceri”, a declarat Rahul Sonnad, CEO al Tesloop. „Posibilitățile de diagnosticare a anvelopelor bazate pe date sunt remarcabile și promit să ajute o afacere precum Tesloop să funcționeze mai eficient și să facă vehiculele noastre cele mai sigure de pe drum”.

 

Tesloop operează cu o flotă de mașini Tesla, cu o medie de până la 17.000 de mile pe vehicul, pe lună. Vehiculul său cu cel mai înalt kilometraj, un model Tesla S în funcțiune din 2015, a depășit recent 300.000 mile de serviciu. Goodyear lucrează cu Tesloop începând din ianuarie 2017 pentru a studia efectul tehnologiilor autonome asupra anvelopelor.

Efortul companiei Goodyear în lucrul cu Tesloop se bazează pe comercializarea cu succes a Goodyear Proactive Solutions pentru flotele de camioane, utilizând tehnologia avansată de telematică și tehnologia de predicție, pentru a permite operatorilor de flote să optimizeze eficiența consumului de combustibil și să identifice și să rezolve problemele legate de anvelope înainte ca acestea să survină.

 

În plus față de ofertele sale de management al flotei, Goodyear lucrează de asemenea cu producătorii de automobile pentru a furniza informații despre anvelope sistemelor de control al vehiculelor în încercarea de a spori siguranța și performanța acestora. Helsel a adăugat: „Goodyear se află în fruntea noii piețe, combinând expertiza în managementul flotelor cu produse inteligente și cu o rețea vastă de servicii pentru a oferi soluții complete pentru viitorul mobilității”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

BUSINESS

Satisfacerea mobilității cu ajutorul rolelor potrivite

Published

on

Nimeni nu poate să conteste importanța pe care roțile și rolele o au în diverse domenii de activitate. Acestea și-au dovedit utilitatea în nenumărate rânduri, reprezentând în fapt un ajutor indispensabil, necesar în fiecare zi.

Atât sectorul medical, cât și cel industrial, comercial, etc. nu ar mai da același randament fără aceste accesorii practice și folositoare. Rolele de diverse tipuri vin astfel ca soluția salvatoare pentru o deplasare eficientă și mobilitate sporită, atât timp cât și calitatea pe care o prezintă este una crescută.

TENTE, companie specializată în producerea și furnizarea de roți și role profesionale, iese în întâmpinarea celor interesați cu o gamă variată de role dedicate unor domenii variate. Astfel, pe tente.com/ro-ro, cei interesați găsesc roți din poliamida, role cauciuc sau silicon, fabricate după principiul calității și al rezistenței. Astfel, utilizatorii se bucură de o întrebuințare de durată, dar și de mobilitate optimă. Flexibilitatea și siguranța sunt două aspecte deosebit de importante, pe care orice tip de role trebuie să le asigure.

Criterii după care trebuie alese rolele

Sunt anumite aspecte care dictează eficiența unor astfel de role. Pentru a identifica cea mai bună soluție, alegerea trebuie făcută după necesitate, înainte de toate. Există atât role fixe, dedicate transportului liniar, cât și role pivotante – acestea dispun de diverse sisteme de prindere, se montează ușor și prezintă mobilitate crescută. Montarea lor se realizează cu ușurință, deci acest aspect nu ridică nici un fel de probleme.

Sunt cazuri în care este de dorit ca respectivele role să fie realizate din materiale mai rezistente. Pe Tente.com/ro-ro sunt disponibile și astfel de modele, ce au fost create în scopuri precise – transportarea de sarcini mari îndeosebi.

În vederea alegerii celor mai potrivite soluții, trebuie să se țină cont și de factorii de mediu, aceștia având o mare influență în modul în care se acționează dispozitivele în dotarea cărora se află.

Așadar, indiferent că este vorba despre role cauciuc sau orice alt tip de roți, acestea trebuie să se încadreze în anumite criterii de calitate. Maniera în care se adaptează la mediu va dicta și eficiența. O recomandare pentru utilizarea externă o reprezintă modelele realizate din oțel inoxidabil. Mai ales în sectorul industrial acestea oferă o utilizare sigură, stabilă și de durată, întrucât trec cu succes testul prafului și al umidității. Există de altfel modele ce dispun de protecție suplimentară, necesară în condiții de mediu neprielnice.

Contează în la fel de mare măsură ca prin echiparea dispozitivelor cu role acestea să ofere o manevrabilitate ridicată. Se impune mai ales în domeniul medical, în transportarea pacienților, dar și în diversele echipamente dedicate sectorului de chirurgie. Sunt zone în care păstrarea unui nivel minim de zgomot este esențială. În această situație, se impune utilizarea unor roți cât mai silențioase, special create în acest sens. La fel și în cazul sectorului comercial sunt necesare soluții cât mai potrivite, aceste accesorii reprezentând elementul cheie în utilizare. Pentru fiecare necesitate, Tente propune soluții diverse, bazate pe calitate sporită.

Chiar și în ceea ce privește sectorul rezidențial sunt necesare soluții pentru realizarea transportului de diverse tipuri, pentru cărucioarele copiilor, etc. Pe pagina menționată se găsesc rezolvări pe măsură și pentru mutarea, respectiv transportarea de obiecte cu role dedicate special. Tot mai prezente în casele românilor sunt piesele de mobilier pe roți, iar trolerele pe role sunt de asemenea nelipsite. Toate acestea au nevoie de seturi cât mai eficiente de role, respectiv de roți pentru a putea fi folosite în cele mai bune condiții.

Așadar, indiferent de nevoie, de aria de întrebuințare și de stabilitatea dorită, utilizatorii găsesc în cadrul paginii tente.com/ro-ro soluții vaste, constând în role înalt calitative.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Dăm startul sezonului cald cu anvelope de vară de cea mai bună calitate!

Published

on

De îndată ce temperaturile rămân constant peste 7 grade, mașina trebuie pregătită pentru sezonul cald cu anvelope de vară. În fiecare sezon, anvelopele trebuie să se plieze pe condițiile de drum, astfel că alegerea lor în funcție de anotimp este unul dintre factorii decisivi pentru siguranța ta pe carosabil.

Anvelopa de vară este sinonim cu performanța pentru că acest timp de cauciuc este proiectat să facă față căldurii extreme, ploilor torențiale și schimbărilor bruște de temperatură chiar și la viteze mari. Compușii din acest tip de anvelopă sunt proiectați pentru a rămâne mai flexibili, lucru care determină o tracțiune și o aderență mult mai bune. În mod surprinzător, anvelopele de vară asigură o performanță excelentă pe carosabil ud, datorită cauciucului unic care ajută la evacuarea apei și care face față cu brio acvaplanării.

Anvelopele de vară ajută vehiculul tău să atingă performanțe maxime la temperaturi ridicate pentru că oferă:

  • Stabilitate în viraje, sporită la viteze mari
  • Frânare bună la temperaturi ridicate, aderență ridicată
  • Manevrabilitate îmbunătățită

 

GOODYEAR Efficient Grip Performance, partenerul tău pentru o vară plină de aventuri

Planurile pentru vară încep cu Goodyear Efficent Grip Performance 205/55R16, o anvelopă cu aderență îmbunătățită care oferă distanțe de frânare semnificabil mai scurte pe carosabil ud. Experiența șofatului cu acest tip de anvelopă poate fi rezumată prin confortul de a conduce în orice moment al sezonului cald.

 

Aderență clasa A* pe carosabil ud

Pentru un șofat fiabil, anvelopa producătorului Goodyear asigură  rezistență redusă la rulare și consum mic de combustibil. În plus, Tehnologia ActiveBraking sporește contactul dintre anvelopă și suprafața drumului pentru distanțe mai scurte de frânare – cu până la doi metri mai scurte (8%) pe drumuri ude și 3% mai scurte pe carosabil uscat.

Alege calitate, rezistență și performanță la cele mai înalte standarde și transformă fiecare călătorie într-o adevărată experiență de șofat.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Alege anvelopele potrivite și scapă de griji la volan!

Published

on

Indiferent de sezon, alegerea anvelopelor potrivite pentru mașina ta este una dintre deciziile care aduc siguranță și performanță pe carosabil. Fiind singurul punct de contact pe care mașina îl are cu solul, confortul la rulare și siguranța în orice condiții de drum depinde în special de alegerea unei anvelope potrivite.  

Un ghid de alegere al anvelopelor este tot ce ai nevoie pentru a face alegerea potrivită de oriunde dorești. Astfel, scutești timp și ești mereu sigur că ai făcut alegerea potrivită pentru tipul de mașină pe care îl conduci, iar primul pas este să afli dimensiunea roților tale. Această dimensiune o vei regăsi în cartea de identitate a mașinii, pe pragul mașinii (cu portiera șoferului deschisă) sau, în cazul în care mașina este nouă, pe primele anvelope care au fost puse pe mașină din fabricație (anvelope OE – Original Equipment).

 

Potrivește un set de 4 anvelope și hai la drum!

Din fabricație, fiecare mașină are omologată o anumită dimensiune care reflectă specificațiile producătorului. Dincolo de problemele legale care apar atunci când aceste dimensiuni nu sunt respectate, siguranța pe carosabil poate fi afectată deoarece apar probleme de manevrabilitate și nu numai. Diverse modele de anvelope au caracteristici comune, însă diferența este dată de stilul tău de a șofa, distanțele pe care le parcurgi și calitatea drumurilor pe care circuli. De aceea este important să alegi un set de anvelope care este în concordață cu așteptările și necesitățile tale.

 

Jantele, elementul surpriză al mașinii tale

Tonul pe carosabil se dă cu un set de jante care definesc excelența șofatului. Un set de jante perfect completează performanța anvelopelor și oferă mai mult confort. Deși aspectul este cu siguranță important, pune întâi acceptul pe funcționalitate, calitate și fii atent la specificațiile mașinii tale (număr de prezoane, dimensiune ET, lățime).

Iar pentru că mașina îți este sprijin în orice activitate, alege setul de roți care crește performanța vehiculului tău, reduce consumul de carburant și asigură o călătorie fără griji pentru tine și pasagerii tăi în fiecare sezon.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending