HomeTELEVIZIUNEReality ShowGOSPODAR FĂRĂ PERECHE: În această seară, Claudiu Borza și Liviu Lionte le întâmpină pe doamne și domnișoare în gospodăriile lor!

GOSPODAR FĂRĂ PERECHE: În această seară, Claudiu Borza și Liviu Lionte le întâmpină pe doamne și domnișoare în gospodăriile lor!

În seara aceasta, de la 20:30, poveștile de dragoste merg mai departe la Gospodar fără pereche! Telespectatorii vor afla cum se pregătesc gospodarii Claudiu Borza și Liviu Lionte și dacă au emoții înainte ca alesele să ajungă la ei acasă.

 

Claudiu locuiește în Ceru-Băcăinți (județul Alba) și trăiește din munca la ferma familiei, unde are multe găini, vaci, viței, curcani, porci, dar și câini și pisici. În timpul liber, merge la vânătoare, dar nu spune nu nici întâlnirilor cu prietenii la fotbal. La petrecerea gospodarilor a ales-o pe Silvia, care a fost întâmpinată în mod tradițional în familia lui Claudiu: cu o masă copioasă și cu întrebările clasice – ce muncește, ce îi place să facă. Mama lui Claudiu îi va da o bilă neagră din start, atunci când află că Silvia are un copil: “Nu sunt de acord ca fiul meu să se însoare cu Silvia, pentru că ea are un copil de 14 ani și e divorțată. La noi aici în zonă, nu se practică așa ceva, dacă te-ai căsătorit, bine-rău, o duci până te desparte Dumnezeu.”.

 

Liviu este o fire romantică, îi plac plimbările în natură și practică permacultura (proiectarea mediului, astfel încât acesta să se autosusțină, pe principii ecologice și biologice). Spune despre el că este echilibrat, prietenos, dar rămâne de văzut dacă Elena și Cristina vor reuși să îl facă să ridice tonul. “N-am mai așteptat de mult o fată în gară și m-am simțit foarte emoționat!”.

 

În fiecare luni, de la 20:30, Anamaria Prodan Reghecampf prezintă cele mai interesante povești de dragoste ale gospodarilor fără pereche!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns