HomeLIFE STYLE''Got Talent'', cel mai de succes show tv din lume vine la ProTv

''Got Talent'', cel mai de succes show tv din lume vine la ProTv

Pro Tv a cumparat de la FremantleMedia formatul de mare succes mondial „Got Talent”.

Emisiunea care a cucerit telespectatori din toata lumea si a revolutionat industria televiziunii in ultimii ani, “Got talent”, va fi facut si in Romania , la Pro Tv.

Concursul care reuneste mii de talente din diverse domenii, de la magicieni, la aruncatori de flacari, de la cantareti, la dansatori, toti se intrec in fata unui juriu si in fata natiunii pentru afirmare. Fara limita de varsta, oameni talentati din orice domeniu au scena deschisa pentru a se face remarcati in fata tarii. Uneori sublim, alteori ridicol, fiecare are dreptul de a-si exprima talentul de orice fel.

Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depasindu-si propriile recorduri de audienta peste tot in lume. Acest show de televiziune a fost facut in peste 30 de tari ale lumii printre care si Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franta, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelanda, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda, Israel.

In 2010 va veni si timpul Romaniei sa arate ca are talente.

“Avem in plan sa lansam concursul pe Pro Tv in toamna anului 2010. Campania de preselectie va incepe cu citeva luni inainte si va acoperi toata tara, nu doar orasele mari. Sunt foarte multi romani talentati care s-au inscris in acest concurs in alte tari, cum e Petruta care a ajuns in finala concursului similar din Germania cintind la nai.

Suntem convinsi ca vom gasi si pe teritoriul Romaniei talente la fel de mari, care vor primi in acest concurs sansa sa se exprime.”, a declarat producatorul general al emisiunii, Mona Segall.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns