HomeMAGAZINEvenimenteGrasu XXL a cântat pentru zâne, monştri şi vampiri!

Grasu XXL a cântat pentru zâne, monştri şi vampiri!

Concertul sustinut de Grasu XXL miercuri noapte în Clubul Princess din Bucuresti a atras sute de fani, mai ales admiratoare. Printre ei s-au aflat si multi petrecareti care s-au ascuns in club de… spiritele rele.

Hip-hop-erul a facut furori in club cu cele mai cunoscute piese ale sale si a incins atmosfera printre studentele care ii fredoneaza versurile si care au tipat cat au putut de tare la indemnul acestuia. Totuşi, Grasu a avut parte de un public din care au facut parte foarte multi petrecareti costumati in diverse personaje de poveste sau care, pur si simplu, s-au deghizat în oameni cu meserii aparte, pentru a sărbători cum se cuvine Halloween-ul.

Astfel, o mulţime de zane, monstri, zombi, vampiri, politiste sexy, doctori si chiar Alba ca Zapada au umplut clubul din Regie pana la refuz. Si asta pentru ca isi doreau distractie si dans, ceea ce au si facut pana dimineata. De altfel, costumele cele mai trăznite, pe care publicul le-a votat prin aplauze, au fost premiate de organizatori cu cate o sticla de sampanie. Asta dupa ce participantii au defilat pe scena, in jurul unui sicriu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns