HomeTELEVIZIUNEGrila de programePRO TV îşi modifică grila de programe. Iată ce producţie are premiera mâine!

PRO TV îşi modifică grila de programe. Iată ce producţie are premiera mâine!

PRO TV îşi modifica grila de programe începând de mâine, 25 iulie. Mai exact emisiunea La Măruţa, difuzata de luni până vineri, de la ora 18, intra în vacanţă. În locul show-ului prezentat de Cătălin Măruţa, PRO TV va difuza serialul turcesc „Iarna Răzbunării”.

Noul serial turcesc va avea premieră, luni, 25 iulie şi va avea o frecvenţă de 5 episoade pe săptămână. În schimb, emisiunea La Măruţa va fi în continuare prezenţa în grila de vara PRO TV cu ediţii Best of ce vor fi difuzate de luni până vineri de la ora 10:30.

De la ora 12:00 PRO TV are programat reality show-ul Lecţii de viaţă.

De cealaltă parte, Antena 1 are în continuare, în grila emisiunea Acces Direct, de la ora 17. Un nou sezon La Măruță revine din luna septembrie la PRO TV.

Iarna razbunarii (serial turcesc)

Iarna razbunarii (serial turcesc)

Despre serialul turcesc Iarna Răzbunării:

Doi oameni de afaceri decid să-l ucidă pe partenerul lor, iar unicul martor al oribilei crime este chiar fiul victimei. Ucigașii decid ca micuțul să aibă aceeași soartă ca tatăl său, însă cel angajat pentru a-l ucide nu poate duce la bun sfârșit misiunea și îl trimite pe băiat departe de oraș.

După mulți ani în care nu mai știe nimic de originile sale, Efe se întoarce în orașul natal și descoperă că are un frate geamăn, care lucrează la vechea companie a tatălui lor și este căsătorit cu iubita sa din copilărie. Când martorul crimei revine, ucigașii decid să-l omoare, dar aceștia îl confundă cu fratele său geamăn. Efe ia identitatea fratelui său și se infiltrează în cercul celor care i-au distrus cândva familia.

Serialul Iarna răzbunării urmărește pas cu pas dorința de răzbunare și răscumpărare a lui Efe, dar și luptă pentru dragostea care i-a fost refuzată încă din copilărie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns