Connect with us

ALL MEDIA

LANSARE: TVR 3 se redefineşte şi va transmite cultura şi programe regionale. Emisiuni cu tradiţie mutate, pe canalul 3!

Published

on

Din 24 octombrie, Eugenia Vodă, Cătălin Ştefănescu, Marina Constantinescu şi Grigore Leşe ne îmbogăţesc serile cu dialoguri emoţionante, difuzate de la ora 21.00. Teatrul, concertele simfonice şi filmele clasice fac, de asemenea, parte din oferta toamnei TVR 3.

 

Cultură şi producţii regionale. Acestea sunt priorităţile TVR 3 începând din această toamnă, în care telespectatorii vor putea urmări, la ore de maximă audienţă, cele mai îndrăgite emisiuni culturale ale Televiziunii Române, dar şi filme clasice, teatru, concerte, programe ce promovează evenimente sau obiceiuri din diferite zone ale ţării şi emisiuni pe teme sportive. Din 24 octombrie, TVR 3 devine un jucător important pe piaţa televiziunilor din România, repoziţionându-se într-o zonă de nişă bine definită.

 

Eugenia Vodă, Cătălin Ştefănescu, Marina Constantinescu, Grigore Leşe, dar şi Valentina Băinţan, Claudia Spătărescu, Claudia Robu şi Marius Constantinescu ne vor aştepta, din 24 octombrie, la ceas de seară, alături de invitaţii lor, la dialoguri pline de savoare cu personalităţi care au influenţat destinele altor oameni sau care şi-au modelat şi asumat singuri propria călătorie prin viaţă. De luni până vineri, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 3 vor putea urmări Profesioniştii, Garantat 100%, Nocturne, Interviurile Festivalului George Enescu  şi Drumul lui Leşe, emisiuni de notorietate, cu tradiţie la TVR.

CATALIN STEFANESCU

CATALIN STEFANESCU

 

Cultura va fi, în continuare, prezentă şi în programele teritoriale, unde jurnalişti cu experienţă precum Mirela Giodea (TVR Craiova), Robert Şerban (TVR Timişoara), Petronela Moraru (TVR Târgu Mureş), Vasile Arhire (TVR Iaşi) ne vor aduce, în după-amiezile de marţi până vineri, de la ora 16.00, programe destinate să ne provoace, să ne destindă, să ne stimuleze: Cu cărţile pe faţă, Piper pe limbă, Picătura de cultură, Ghici cine vine la cină?.Iubitorii sportului vor avea, la TVR 3, cel puţin o oră dedicată, în fiecare zi a săptămânii. Pe lângă transmisiunile directe ale evenimentelor sportive regionale, în grila de toamnă TVR 3 se regăsesc, de la 17.00, programe de analize şi dezbateri sportive: Arena, Poveştile lu‘ Pilu, Schimb de pase, Dincolo de sport, În prelungiri.

GRIGORE LESE

GRIGORE LESE

 

Telejurnalul Moldova, în direct de la ora 18.00, ne ţine la curent cu actualitatea de la Chişinău şi din Republica Moldova.

De la ora 19.00 descoperim poveştile de dincolo de cântec şi ascultăm cele mai frumoase melodii populare la Cântec şi poveste.

Principalele evenimente muzicale din fiecare regiune sunt reflectate la Cap de afiş, emisiune la care mari muzicieni, actori celebri, artişti plastici şi personalităţi de marcă ne dau întâlnire în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 20.00.

EUGENIA VODA

EUGENIA VODA

 

Iar concertele simfonice susţinute de cele mai cunoscute orchestre ale lumii – Orchestra Filarmonicii din Viena, Israel Philharmonic Orchestra, Sankt Petersburg Philharmonic Orchestra etc. – încheie serile TVR 3 din timpul săptămânii.

Nu lipsesc din programul TVR 3 de luni până vineri emisiuni consacrate precum Regional Café (difuzată în direct de la ora 8.00, precedată de Telejurnalul matinal transmis simultan cu TVR 1) sau emisiunea dedicată minorităţilor naţionale, Toţi împreună, de la 11.30.

ROBERT SERBAN

ROBERT SERBAN

Weekendul TVR 3 va fi caracterizat, de asemenea, de tronsoane tematice. Dimineţile sunt dedicate mediului rural, vieţii spirituale şi religioase, tradiţiilor şi minorităţilor. Emisiuni de publicistică precum Descriptio Moldaviae, Iaşii marilor iubiri, Memoria locului sau noua producţie Europa 360 (realizată de TVR Timişoara) îşi găsesc locul în programul TVR 3 de sâmbătă, înainte de prânz, în timp ce duminica urmărim Sfânta Liturghie, preluată de la Trinitas TV.

PETRONELA MORARU

PETRONELA MORARU

Prânzul ne aduce emisiuni pe teme gastronomice şi de viaţă sănătoasă – Sarea în bucate, Ţăst Şou, respectiv Un stil de viaţă sănătos. Iar de la 13.30, sâmbăta, vedem emisiunea Fără prejudecăţi, proiect unic în Europa, recunoscut de curând internaţional prin Premiul Global Recognition pentru „Modele de bune practici în angajarea persoanelor cu dizabilităţi”, ce urmează a-i fi decernat de Secretariatul de Stat pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi din Brazilia. Distincţia va fi acordată în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc pe 2 decembrie, la Sediul ONU din New York.

 

Tronsonul de după-amiază din weekend cuprinde emisiuni de actualitate economică şi legislativă, precum noua producţie TVR Cluj Legal 100%, difuzată sâmbăta de la 14.30, dar şi consacratele emisiuni de travel (Drumuri aproape), poveşti de viaţă (Rialiti Şoc, A doua emigrare), programe de educaţie estetică şi cultură (Foto show, Agora Art), de antropologie culturală şi analiză (Gustă Transilvania, Dialoguri cu Andrei Marga), publicistică (Reporter special, Regiunea în obiectiv, Reporter Sud, Români fără frontiere).

VASILE ARHIRE

VASILE ARHIRE

Telejurnalul Moldova de duminică este urmat de Interviurile Telejurnalului Moldova, în transmisiune simultană cu TVR Moldova.

 

Iar prime-time-ul TVR 3, în weekend, este, de asemenea, cultural. De la ora 19.00, linia de folclor din timpul săptămânii este continuată sâmbăta prin emisiunea Popasuri folclorice, iar duminica, prin Caravana TVR 3, program consacrat al postului. De la 20.00, Teatrul Naţional de Televiziune propune stagiunea aniversară TNTvR 60, dedicată memoriei regizorului Petre Sava Băleanu, cel care, în 1968, reuşea crearea unui colectiv care să se ocupe numai de teatru în TVR. La aceeaşi oră, duminica vedem la TVR 3 filme clasice, care au făcut istorie în cinematografie.

MIRELA GIODEA

MIRELA GIODEA

Un nou ciclu tematic al emisiunii Remix – Poveşti de viaţă… cu cântec, difuzată de la ora 22.00, prezintă portrete ale unor muzicieni români care, înainte de 1989, au ales calea libertăţii. Amintirile lor, de la alb-negru la color, au emoţie, aventură şi… cântec.

Seara de sâmbătă se încheie cu Întâlniri esenţiale, emisiune dedicată oamenilor ajunşi la senectute, urmată de noi ediţii despre Sfinţii necunoscuţi ai Banatului. Aceeaşi temă este abordată şi duminica, în ciclul de documentare istorice Deportaţii.

 

Foto Credit: TVR

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Internship

Global lansează primul program de internship din domeniul entertainment-ului și talent management-ului

Published

on

Timp de trei luni, tinerii au acces în culisele entertainment-ului. Pe 19 iunie Global Entertainment, cea mai mare platformă de artiști și influenceri din România, dă startul înscrierilor în programul de internship dedicat tinerilor care vor să descopere provocările, profesionalismul, creativitatea și dinamica de lucru din domeniul entertainment-ului.

Acest program de internship plătit reprezintă ocazia perfectă pentru cei care vor să-și lărgească aria de cunoștințe din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, producție audio-video și administrarea drepturilor de autor. Internship-ul urmează să se desfășoare din trei în trei luni și își propune să aducă în atenția tinerilor tendințele tehnologice importante pentru succesul în era digitală și trendurile acestor industrii caracterizate de o continuă schimbare.

În program se pot înscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializări, acestea urmând să aleagă unul dintre modulele propuse în cadrul lui. O singură cerință este obligatorie: să fie entuziaste, pentru că entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conținutului care devine viral și al producțiilor revoluționare din domeniul audiovizualului.

Prin intermediul acestui internship, Global pune la dispoziția tinerilor interesați trei module: Creativity & Content Creation, Marketing & Sales și Legal & Business Affairs. Candidații trebuie să opteze pentru unul dintre cele trei module și să parcurgă un proces de selecție care se va desfășura atât online, cât și offline. Pe parcursul acestui proces, accentul va fi pus pe întrebările experențiale la care participanții vor răspunde. Candidații selectați își vor desfășura activitatea la sediul Global împreună cu un mentor dedicat în funcție de modulul ales.

„Artiștii și influencerii Global sunt o prezență de top în toate mediile relevante, indiferent dacă vorbim despre muzică, evenimente, online, televiziune, radio sau advertising. Totul este despre oameni, ideile lor și entuziasmul cu care le pun în aplicare, de aceea suntem într-o permanentă căutare de talente. Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piața din România, le oferim tinerilor șansa să-și perfecționeze aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabilește trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente și influencer marketing”, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global.

Înscrierile se pot face aici: internship.weglobal.ro.

Platforma Global, formată din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenția de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group anunță ieșirea din must-carry

Published

on

Intact Media Group –  Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZuTV) și Antena 3 – cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc  a luat decizia de a ieși din must-carry (lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt obligați să le aibă în grilă).

Intact Media Group anunță că la data de 15.06.2018 a semnat un contract de retransmisie cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune Digi Film îşi schimbă denumirea în FILM NOW

Published

on

Foto Credit: DIGI TV

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o nouă identitate. După șapte ani sub același brand, el își asumă acum un nume care întrupează valorile spectacol, culoare, aventură, într-o lume în care totul se întâmplă acum: aventură, acum; emoţie, acum; film, acum.

Astfel, Digi Film devine Film Now, un canal TV care aduce publicului abonat mai mult spectacol, mai multă emoţie, mai mult dinamism într-o selecție de filme de calitate, 24 de ore din 24, neîntrerupte de pauze de publicitate.

Digi Film a pornit în februarie 2011, din dorința companiei RCS & RDS de a completa oferta modestă a canalelor de film prezente în România. De atunci, Digi Film a adus publicului producţii de vârf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecărui gen. Difuzând încă de la lansare titluri premiate, multe cu succes colosal la box office, Digi Film a devenit rapid unul dintre preferatele  telespectatorilor Digi și ale cinefililor.

„Dacă ar fi să ne definim printr-o idee, probabil am vorbi despre acţiune sau adrenalină. Dar am promovat întotdeauna o combinaţie între fiorul adrenalinei  şi senzaţia de confort şi relaxare a comediilor bune, şi am completat tabloul cu cea mai diversă paletă de genuri: thriller, science-fiction, istoric, horror, film romantic, animaţie, dramă etc. În luna iulie, filme ca “Ice Age”, “Paddington 2”, “Doctor Strange”, “Arrival”, “Escape Plan”, “Den of Thieves”, “Bastille Day” și multe altele vor face parte din oferta Film Now,” precizează Bogdan Chiriţoiu, manager canale tematice.

Digi Film / Film Now are ca target principal spectatorul urban între 18 și 65 de ani. Grila 24/24 urmărește structura demografică și tiparul ocupării forţei de muncă, precum și tiparul de consum al telespectatorilor români, oferind filme de aventură, acţiune, comedie sau familie în timpul zilelor de lucru, animaţii și filme pentru copii în dimineţile zilelor de weekend și în perioadele de sărbători, filme cu cast puternic și renume în zilele de weekend. În prime time sunt programate cele mai intense filme de acţiune, aventuri sau thriller, cele mai tari comedii, cele mai incitante drame psihologice sau de suspans. Noaptea se difuzează preponderent filme de acţiune, thriller sau horror, pentru amatorii de senzaţii tari.

Digi Film / Film Now colaborează cu cele mai puternice companii de distribuţie de film din întreaga lume, de la marile studiouri (Warner, Disney, NBC etc.) la companii independente din România sau din străinătate, pentru a asigura telespectatorilor săi acces la o selecţie pentru toate gusturile și exigenţele

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending