Connect with us

Grila de programe

GRILA: Premiera reality show-ului Supravituitorul va spulbera concurenta? Cum arata programele de astazi!

Published

on

De astazi spiritele se incing in grilele de programe si asta pentru ca la PRO TV incepe cel mai asteptat reality show tv, Supravietuitorul!

Cum arata grila?

 

Maruta sau Teo? 

15:00, Premiera noului sezon LA MARUTA, emisiune incepe mai devreme, si dureaza mai mult, doua ore (15:00-17:00). Maruta se afla la al zecelea an la PRO TV, iar in semn de cadou, emisiunea va benficia de un decor nou. Practic show-ul lui Maruta se bate in audienta cu Teo de la Kanal D (15:45-17:00) si cu o ora din Mireasa pentru fiul meu, (15:00-16:00), iar mai apoi Observatorul Antena 1 (16:00-17:00).

De remarcat ca emisiunea VORBESTE LUMEA a fost scrutata, acesta incepe la ora 10:30-13:00 si nu mai continua si cu a doua parte. In grila PRO TV se mai afla serialul Lectii de viata (14:00-15:00).

 

Acces Direct singurul magazine show, ramas in grila!

17:00: Antena 1 difuzeaza Acces Direct (17:00-19:00), magazine show-ul prezentat de Simona Gherghe care nu a suferit nicio modificare. In timp ce la Kanal D pe acest tronson orar se difuzeaza emisiunea de fashion Bravo, ai stil! cu Ilinca Vandici prezentatoare.

PRO TV are jurnal pe acest interval, celebrele „Stiri de la ora 5” ca mai apoi sa inceapa Cabral cu game show-ul Ce spun Romanii. Emisiunea a performat, fiind lider de audienta pe timpul verii pe acest interval orar (18:00-19:00), iar sefii din PRO au decis ca emisiunea sa ramana neschimbata si in grila de toamna. Sa vedem daca va face fata Accesului!

 

Stirile zilei, singurul program neschimbat!

19:00 Incep stirile pe toate cele trei posturi analizate : Stirile PRO TV, Observator Antena 1 si Stirile Kanal D.

 

Start Prime Time

20:00 Kanal D ia startul cu Gunes, serial turcesc, urmat de late night show-ul Wowbiz (22:30).

20:30 Antena 1 are programat un nou episod Chefi la Cutite pana la ora 23:30, atunci cand intra in scena Capatos.

20:30 PRO TV, Marea premiera Supravituitorul, reality show-ul care a revolutionat televiziunea la nivel mondial! Emisiunea va fi prezentata de Dragos Bucurenci, mai multe detalii aici. Primul episod are o durata de doua ore, de la ora 20:30-22:30. Apoi sunt difuzate stirile noptii.

 

Maine revenim cu cifrele de audienta din prime time! 

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Grila de programe

Astazi PRO CINEMA aniverseaza 14 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: PRO CINEMA

De 14 ani, ești cine îți dorești să fii, poți fi oriunde, te uiți în viitor, ești personaj din istorie, ești în mijlocul acțiunii. Ai tot timpul din lume să-ți găsești fiecare “tu”, să iubești, să crezi, să te bucuri. Pe 19 aprilie, PRO CINEMA aniversează 14 ani de la lansare, iar filmele te cheamă la sărbătoare! Joi, 19 aprilie, PRO CINEMA a pregătit două filme care o să te prindă!

De la 20:30, Tobey Maguire și Kirsten Dunst aduc Omul păianjen 3, o producție din SUA care a cucerit întreaga lume și a adus încasări de peste 500 de milioane de dolari! Povestea lui Peter Parker continuă, acesta fiind, în sfârșit, fericit alături de Mary-Jane Watson. În timp ce întregul oraș îl apreciază pe Omul Păianjen alter-egoul său, un vechi prieten din copilărie se transformă în scurt timp în amenințare supremă!

Imediat după, la ora 23:30, PRO CINEMA te prinde cu o producție românească de valoare: Selfie 69! Comedia prezintă aventurile a trei prietene care, în urma unui pariu online trebuie să se mărite în trei zile, așa că sunt nevoite să treacă prin pericole, tentații și capcane în căutarea inelului de logodnă. Bogdan Alexandru, Raluca Aprodu, Dorina Chiriac, Răzvan Fodor și Vlad Logigan sunt doar câțiva dintre actorii care joacă în filmul Selfie 69.

De 14 ani, te descoperi film cu film. În ziua aniversară PRO CINEMA, știi cine ești! Alegi mereu calea cea dreaptă, dar nu uiți să fii rebel. Scenariile sunt diferite, dar tu rămâi în centrul acțiunii.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe In Memoriam Carmen Stănescu, la TVR

Published

on

Foto Credit: ANTENA 3

În semn de omagiu pentru marea actriţă Carmen Stănescu, Televiziunea Română oferă publicului o serie de emisiuni speciale şi spectacole de teatru.

 

Astăzi, 13 aprilie, TVR 3 ne propune, de la ora 21.00, spectacolul „Menajeria de sticlă”, de Tennessee Williams. Prin intermediul evenimentelor banale, lipsite de spectaculos, din apartamentul familiei Wingfield, Tennessee Williams explorează libertatea existenţială exprimată în faptul ca fiecare personaj, dincolo de individualitatea  ireductibilă, este condamnat să aleagă şi să se aleagă într-o lume încare „infernul îl reprezintă ceilalţi”.

În distribuţie, alături de Carmen Stănescu, revedem nume mari ale teatrului si filmului românesc: Adrian Pintea, Aimee Iacobescu, Răzvan Ionescu. Spectacolul este difuzat, de la ora 22.50, şi la TVR Internaţional.

 

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.00, la TVR 2 putem urmări o ediţie de colecţie „Confesiuni” cu Carmen Stănescu, o ediție filmată de Iuliana Marciuc în urmă cu câțiva ani, în preajma Sărbătorilor Pascale. „Cred că am fost îndrumată de Cel De Sus să urmez acest drum. Eu sunt foarte credincioasă şi sunt convinsă că m-a ajutat Dumnezeul meu să îmi iasă bine şi să reuşesc în tot ceea ce mi-am dorit. Cel mai frumos dar este iubirea celor din jurul meu”, spunea Carmen Stănescu. Emisiunea poate fi urmărită de telespectatorii din străinătate vineri, 13 aprilie, de la 13.00, la TVR Internaţional.

 

Duminică, de la ora 13.10, TVR 2 difuzează comedia „Premiera”, în care o putem vedea pe Carmen Stănescu, alături de Radu Beligan şi Toma Caragiu. Pe scena Teatrului Contemporan se pregăteşte premiera spectacolului „Travesti”, iar directoarea Alexandra Dan se împarte cu greu între îndatoririle administrative şi repetiţiile la care trebuie să participe, ca actriţă. La toate astea se adaugă nemulţumirile soţului neglijat şi şicanele „tovarăşilor” de la minister. Pe scurt, Alexandra va avea parte de câteva zile extrem de complicate. Spectacolul este difuzat, de la ora 23.00, şi la TVR Internaţional, iar sâmbătă, de la ora 22.00, pe TVR Moldova.

 

Carmen Stănescu a dispărut dintre noi joi, 12 aprilie a.c., dar Arhiva Televiziunii Române păstrează numeroase momente memorabile. Astfel, prin intermeniul programelor TV, apariţiile sale vor rămâne veşnic alături de public.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Schimbare in grila PRO TV: Emisiunea lui Cove, „Ma insoara mama” va fi difuzata mai tarziu!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Incepand de astazi PRO TV face o noua schimbare in grila de programe! Reality show-ul Ma insoara mama prezentat de Cove va fi mutat in grila de la ora 22:45 in loc de ora 20:30 asa cum era pana acum difuzat.

Mutarea vine pe fondul audientelor modeste pe care le-a inregistrat show-ul, in conditiile in care astazi incepe la Antena 1 un nou sezon CHEFI LA CUTITE.

Pe acest interval orar 20:30-22:30 (n.r. cel pe care a fost difuzat pana acum emisiunea de la PRO TV), lider de audienta a fost in mare parte Antena 1 cu Asia Express si Kanal D cu Exatlon.

Astazi de la ora 20:30 PRO TV are programat film artistic – „Cod Rosu la Casa Alba”.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending