HomeTELEVIZIUNEGrila de programeGRILA Filme artistice difuzate de PRO TV: Norbit, Uimitorul Om-Paianjen, Jumanji sau Legea lui Jacob

GRILA Filme artistice difuzate de PRO TV: Norbit, Uimitorul Om-Paianjen, Jumanji sau Legea lui Jacob

RADAR DE MEDIA va prezinta filmele artistice difuzate in grila PRO TV pentru saptamana 24-30 iulie 2017.

 

Luni, 24 iulie

 

14:00 – (AP) Film artistic: Pasiune neimblanzita

Titlu original: All the pretty horses

Regie: Billy Bob Thornton

Producţie: SUA, 2000

Cu: Matt Damon, Henry Thomas, Penélope Cruz

Genul: drama

Doi tineri cowboy texani decid sa-si paraseasca locurile natale invadate de sonde si industriasi in favoarea Mexicului salbatic si inca neatins de civilizatie. Aceasta experienta intrece insa orice asteptari cand ei paşesc in anumite locuri nu doar frumoase si salbatice, dar si haotice si misterioase, unde moartea si imprevizibilul ii pandesc la fiecare pas.

 

21:30 – (12) Film artistic: Fara scapare

Titlu original: Nowhere to run

Producţie: SUA, 1993

Regia: Robert Harmon;

Cu: Jean Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Joss Ackland, Ted Levine.

Genul filmului: acţiune

Sam Gillen este un hoţ care, în ciuda trecutului său, este un om cumsecade. El a ajuns să facă închisoare pentru o crimă pe care o comisese partenerul său în timpul unui jaf. Sam reuşeşte să evadeze şi se ascunde de poliţie într-o fermă izolată. Ferma aparţine unei femei, Clydie, iar cei doi copii ai ei, Mookie şi Bree, se împrietenesc cu Sam care, la rândul lui, se îndrăgosteşte de Clydie. Frankie Hale, un investitor lipsit de scrupule vrea să cumpere ferma celor trei şi pare să nu accepte nici în ruptul capului un refuz. Atunci când lucrurile capătă o turnură dramatică, iar Hale apelează la violentă pentru a o convinge pe Clydie să renunţe la căminul său, Sam este gata să treacă prin orice pentru a o apăra.

 

23:45 – (15) Film artistic: Cavalerul de oţel

Titlu original: Ironclad

Regie: Jonathan English

Producţie: Marea Britanie, SUA, Germania 2011
Cu: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance

Gen: acţiune

În anul 1215, regele Ioan fără de ţară este forţat de aristocraţie să semneze Magna Charta Libertatum, document care îi limita drepturile foarte mult, evitându-se astfel abuzurile pe care monarhii le-ar putea comite. Furios că a fost obligat să facă acest lucru, regele strânge o armată de mercenari şi dezlănţuie iadul pentru a-şi recâştiga puterea. Singurul lucru care stă în calea victoriei sale absolute se dovedeşte a fi castelul Rochester, unde curajosul baron Albany este pregătit să-i ţină piept până când soseşte cavaleria. Conducătorul acestei mici dar puternice armate este un cavaler templier, care este foarte tulburat de atrocităţile comise în timpul cruciadelor.

 

Marti, 25 iulie

 

14:00 – (AP) Film artistic: Poarta norocoasă

Titlu original: Falling Up aka The Golden Door

Regie: David M. Rosenthal

Producţie: SUA 2009

Cu: Joseph Cross, Sarah Roemer, Snoop Dogg, Rachael Leigh Cook, Claudette Lali, Joe Pantoliano, Mimi Rogers

Gen: comedie

Un portar se îndrăgosteşte de fiica unuia dintre oamenii foarte înstăriţi care locuiesc în clădire şi astfel descoperă că dragostea nu ţine cont de diferenţele sociale. Henry studia pentru a deveni asistent medical când tatăl său şi-a pierdut viaţa pe neaşteptate. Dându-şi seama că responsabilitatea familiei sale este acum pe umerii lui, Henry renunţă la şcoală şi se angajează portar într-o clădire de apartamente din luxosul Manhattan. Şeful său este un pachet de nervi, iar colegul său îl instruieşte să nu se apropie niciodată prea mult de locatari. Cu toate acestea, Henry se trezeşte în situaţia de a fi îndrăgostit până peste urechi de Scarlett Downing, după ce o întâlneşte din întâmplare. Atunci când Henry îşi pierde slujba pentru că a încălcat una dintre preţioasele reguli, el  câştigă ceva nepreţuit: îşi dă seama că, uneori, merită să lupţi pentru persoana iubită.

 

22:30 – (12) Film artistic: Detonatorul

Titlu original: The Detonator

Regie: Po-Chih Leong

Productie: SUA, Romania, 2006

Cu: Wesley Snipes, William hope, Tim Dutton, silvia colloca, Matthew Leitch, Bogdan Uritescu,

Gen: actiune

Dupa o misiune sub acoperire in Romania pentru a desconspira o banda internationala de dealeri de arme, agentul Sonni Griffith (Wesley Snipes) este trimis sa o escorteze pe Nadia Kaminski, vaduva unul contabil al mafiei romanesti. Cu toate acestea, casa sigura a CIA este gasita de catre criminali, iar Sonni isi da seama in scurt timp ca cineva din interiorul agentiei a dat informatii despre locatia in care se afla. Singur, avand incredere numai in prietenul sau Michael (William Hope), Sonni lupta sa supravietuiasca si sa o protejeze pe Nadia.

 

00:45 – (15) Film artistic: Tinutul din mijlocul verii

Titlu original: August: Osage County

Regie: John Wells

Productie: 2013

Cu: Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Ewan McGregor, Margo Martindale, Sam Shepard, Dermot Mulroney

Gen: drama

Actiunea filmului se petrece intr-o localitate din statul Oklahoma, in luna august, si urmareste relatiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete intunecate.

 

Miercuri, 26 iulie

 

14:00 – (AP) Film artistic: Cred ca da

Titlu original: I think I do

Regie: Dylan Pearce

Productie: 2013

Cu: Mia Kirshner, Sara Canning, Jenny Cooper, David McNally, James Thomas, Rachel Thundat, Jesse Lipscombe, Angelique Berry

Gen: comedie

Filmul prezinta povestea a trei surori, care invata sa pretuiasca importanta legaturilor familiale si sa accepte ca viata nu-ti respecta planurile, cand una dintre ele este parasita de catre logodnic inainte de nunta.

 

21:30 – (AP) Film artistic: Spionul din vecini

Titlu original: The Spy Next Door

Regie: Brian Levant

Producţie: SUA 2010

Cu: Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll, Will Shadley, Alina Foley, Magnus Scheving

Gen: acţiune, comedie

Bob Ho, un spion chinez, colaborează cu CIA pentru a captura un bărbat, Poldark. Bob lucrează sub acoperire, bineînţeles, iar în ultima vreme s-a tot întâlnit cu vecina lui, Gillian, o femeie care-şi creşte singură cei trei copii. După ce Bob îşi duce la bun sfârşit misiunea, decide să se retragă din lumea spionajului deoarece vrea să se implice mai mult în relaţia cu Gillian şi să-i cucerească pe copii. Gillian este nevoită să plece din oraş, iar fostul spion se oferă să aibă grijă de cei mici în tot acest timp, lucru ce se dovedeşte a fi însă foarte complicat. Situaţia scapă de sub control în momentul în care unul dintre copii descarcă din greşeală un document top-secret şi astfel, teroristul rus, Poldark, îi ia în vizor.

 

23:45 – (15) Film artistic: Martor si acuzator

Titlu original: The Whistleblower

Producţie: Germania, Canada, SUA, 2010

Regia: Larysa Kondracki

Cu: rachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn, William            Hope, Florin Busuioc

Gen: thriller

Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz) este o politista din Nebraska care s-a inrolat in trupele de mentinere a pacii dupa razboiul din Bosnia. Femeia a decis sa se alature ONU pentru o viata mai buna alaturi de cei trei copii ai ei. Ajunsa in Bosnia, Kathryn descopera o retea de prostitutie in care erau implicati colegii ei. Ea a fost concediata de Natiunile Unite pentru ca a musamalizat un scandal sexual.

 

 

Joi, 27 iulie

 

14:00 – (AP) Film artistic: Vis implinit

Titlu original: Fairfield Road

Regie: David Weaver

Productie: SUA, 2010

Cu: Jesse Metcalfe, Natalie Lisinska, Derek McGrath, Cjick Reid, Brandon Firla, Natalie Brown, Matthew Edison, Maria Ricossa

Gen:drama

Noah McManus (Jesse Metcalfe) isi paraseste actualul loc de munca de la primaria din Boston  pentru a-si urma visul, acela de a lucra in Washington la cabinetul unui senator. Intr-o singura zi, el afla ca noul sau sef nu-l mai poate angaja, iar iubita il inseala. Devastat, Noah calatoreste pana in Cape Cod, unde neasteptat se simte ca acasa si incepe o noua poveste de iubire.

 

21:30 –(12) Film artistic: Norbit

Titlu original: Norbit

Regie: Brian Robbins

Producţie: SUA, 2007

Cu: Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews, Clifton Powell, Mighty Rasta, Cuba Gooding Jr., Eddie Griffin

Gen: comedie

În 1967, pe cînd era doar un copil, Norbit a fost abandonat de părinţi. Domnul Wong, proprietarul unui orfelinat, l-a crescut pe Norbit aşa cum a ştiut mai bine şi în tot acest timp copilul se împrieteneşte cu Kate, o fetiţă cu aceeaşi soartă. În momentul în care ea este adoptată, Norbit se simte singur, dar este protejat de Rasputia, o persoană cu multe kilograme în plus. La maturitate, Rasputia devine un adevărat monstru de grăsime, dar Norbit se căsătoreşte cu ea. În momentul în care Kate revine în oraş pentru a cumpăra orfelinatul, Norbit îşi aminteşte de clipele frumoase petrecute împreună şi se îndrăgosteşte de ea, ceea ce, bineînţeles, îi complică viaţa.

 

23:45 – (12) Film artistic: Bărbatul ideal

Titlu original: Gorgeous (aka: Bor lei jun)

Producţie: Hong Kong/China, 1999

Regia: Vinvent Kok

Cu: Jackie Chan, Qi Shu, Tony Leung Chiu Wai, Emil Chau

Gen: acţiune

Ah Bu, o tînără taiwaneză care trăieşte într-un orăşel sărăcăcios de pescari, găseşte într-o sticlă un mesaj romantic. Acest fapt o face să se hotărască să plece la Hong Kong în căutarea lui Albert, cel pe care tînăra îl crede bărbatul visurilor ei. Însă odată ajunsă acolo, Ah Bu descoperă că acesta este homosexual. Dar lucrurile nu sînt cu totul pierdute, pentru că lui Bu începe să-i placă de un alt bărbat (Jackie Chan), cunoscut întîmplător. Ah Bu este convinsă că, una peste alta, l-a întîlnit pe bărbatul visurilor ei. Dar, între timp, prietenul lui Bu din Taiwan pleacă după iubita sa pentru a o recupera.

 

Vineri, 28 iulie

 

14:00 – (AP) Film artistic: Inimi tinere

Titlu original: Young Hearts Unlimited

Regie: Don. E. FauntLeRoy

Productie: 1998

Cu: Lesley-anne Down, Andrew Lawrence, Molly Hager, Jessica Bowman, Corbin Bernsen

Gen: comedie

O gașcă de copii ai căror părinți sunt divorțați se hotărăsc să le dea acestora o mână de ajutor într-ale dragostei. Sub conducerea Lissei (Jessica Bowman), înființează un serviciu matrimonial pentru mămici și tătici. Ideea pare sclipitoare, dar, curând se dovedește a fi mai mult decât pot ei duce…

 

20:30 – (12) Film artistic: Terminator – Salvarea

Titlu original: Terminator Salvation

Regie: McG

Producție: SUA, 2009

Cu: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin

Gen: actiune

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obişnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri înfăţişează într-o închisoare, in timp ce își aşteaptă execuţia. Ce nu-şi poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregăteşte pentru un ultim atac împotriva oamenilor, Connor şi Marcus încep o misiune în inima operaţiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.

 

 

22:45– (15) Film artistic: Legea lui Jacob

Titlu original: Kill Switch

Regie: Jeff King

Productie: 2008

Cu: Steven Seagal, Isaac Hayes, Holly Elissa, Michael filipowich, chris Thomas King

Gen: actiune

Detectivul Jacob Stillwell (Steven Seagal) a devenit celebru pentru metodele sale unice de a rezolva cazurile. Urmatorul caz se dovedeste a fi o provocare deoarece trebuie sa prinda un criminal violent, Lazarus, care terorizeaza lumea. Pornind in cautarea criminalului, Jacob ajunge in lumea interlopa a lui Memphis unde nu exista lege.

 

 

Sambata, 29 iulie

 

10:00 –(AP) Film artistic: Cu mingea la picior

Titlu original: Just for Kicks

Regie: Sydney J. Bartholomew Jr

Productie: 2003

Cu: Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Tom Arnold, Lori Sebourn, Jenna Gering, Bill Dawes

Gen: aventuri

Filmul prezinta povestea a doi frati gemeni, care iubesc fotbalul, dar a caror echipa nu joaca tocmai bine. Atunci cand tatal gemenilor, antrenorul echipei, trebuie sa plece intr-o delegatie, mama lor ii va tine locul pana la intoarcerea lui. Din nefericire femeia nu este asa buna la fotbal precum sotul ei, astfel incat echipa va ajunge sa fie ridiculizata pentru ca au ca si antrenor o femeie. Gemenii se hotarasc sa caute alt antrenor pentru echipa. Cei doi il gasesc pe Rudy, un mecanic, care ii salveaza sa nu fie loviti de masina. Rudy este un jucator excelent de fotbal. Intr-un final gemenii afla ca Rudy este de fapt George Patrick Owens, un faimos fotbalist profesionist din Irlanda. Cu ajutorul lui George, gemenii si echipa lor se pregatesc pentru Campoionatul local de fotbal.

 

13:00 – (AP) Film artistic: Jurnal de dădacă

Titlu original: The Nanny Diaries

Producţie: SUA, 2007

Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Cu: Scarlett Johansson, Donna Murphy, John Henry Cox, Alicia Keys

După ce a terminat universitatea, Annie nu se poate hotărî ce va face cu viaţa ei. După ce salvează un băieţel în parc, ea este angajată dădacă de către o familie bogată. Domnul X este mereu ocupat cu afacerile, Doamna X se dă în vînt după cumpărături, iar niciunul dintre ei nu are timp pentru băieţelul lor, Grayer. Annie află pe pielea ei că nu este chiar uşor să aibă grijă de micul îngeraş…

 

17:00 – (AP) Film artistic: Vacanță cu familia Johnson

Titlu original: Johnson Family Vacation

Regie: Christopher Erskin

Producție: SUA, 2004

Cu: Cedric the Entertainer, Shannon Elizabeth, Bow Wow

Gen: comedie

Familia Johnson a decis să plece în vacanță, iar experiența nu se anunță prea strălucită. Nici măcar GPS-ul nu îi poate face față lui Nate Johnson și familiei lui, în încercarea lor de a traversa țara și a ajunge la reuniunea anuală familială. Alături de Nate se află soția, care a acceptat să vină doar de dragul copiilor, fiul care se crede vedetă rap, fiica adolescentă obsedată de modă și mezinul, al cărui cățel imaginar îl scoate pe Nate din minți. Familia Johnson este supusă multor provocări, cu siguranță cea mai grea fiind aceea de a se suporta unul pe celălalt.

 

20:30  -(12) Film artistic: Uimitorul Om-Paianjen

Titlu original: The Amazing Spider-Man

Regie: Marc Webb

Productie: SUA, 2012

Cu: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field

Gen: aventuri

Peter Parker (Andrew Garfield) descopera o servieta misterioara, care a apartinut tatalui sau si porneste pe urmele parintilor pentru a intelege motivele care i-au facut sa il paraseasca. Cercetarile sale duc la Dr. Curt Connors, fostul partener al tatalui sau, care lucreaza in cadrul laboratorului Oscorp. Acestea are un alter-ego, The Lizard. Peter este muscat de un paianjen radioactiv si acest eveniment ii aduce super-puteri. Tanarul incepe sa lucreze alaturi de Connors, se indragosteste de Gwen Stacy, care este in stagiu de practica la Oscorp. Aventurile incep cand tanarul intra in conflict cu The Lizard.

 

23:00– (12) Film artistic: Echipa de incredere

Titlu original: Gridiron Gang

Producţie: 2006

Regia: Phil Joanou

Cu: Dwayne Johnson, Xzibit, L. Scott Caldwell, Leon Rippy, Kevin Dunn, Jade    Yorker

Gen: drama

Sean Porter ( Dwayne Johnson) este ofiter in centrul de detentie din Kilpatrick, si se ocupa de eliberarea conditionata a delincventilor minori. Cei mai multi dintre copiii din tabara lui de detentie sunt fie trimisi inapoi la inchisoare, fie au parte de un sfarsit violent, cand se intorc pe strada. Disperat sa schimbe lucrurile, impreuna cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), pun la cale un plan prin care sa ii invete pe tineri disciplina si responsabilitatea prin intermediul jocului de forbal. Cei doi gardieni au doar patru saptamani, inainte de inceperea sezonului, sa alcatuiasca o echipa competitiva.

 

 

Duminica, 30 iulie

 

 

15:00 – (AP) Film artistic: Jumanji

Titlu original: Jumanji

Producţie: SUA, 1995

Regia: Joe Johnston

Cu: Robin Williams, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Bonnie Hunt, Bebe Neuwirth, Jonathan Hyde

Genul: aventuri

Tulburător, fantastic şi halucinant, acest film este povestea lui Alan Parrish (Robin Williams) un adult cu suflet şi comportament de copil care a rămas timp de 26 de ani prizonierul unui ciudat joc de strategie, similar şahului, numit Jumanji. De la 12 ani, de cînd a început să-l joace, Alan nu s-a putut elibera din universul său, pînă cînd într-o bună zi doi copii, Judy (Kirsten Dunst) şi Peter (Bradley Pierce) descoperă jocul într-o casă părăsită. Jumanji este cel mai complicat joc din lume, iar a-l termina reprezintă o aventură periculoasă. Cu ajutorul celor doi copii, Alan forţează ultima mutare, moment în care se declanşează dezastrul. În următoarea clipă din tabla jocului răsar tot felul de creaturi înfricoşătoare, rinoceri imenşi, maimuţe diabolice, lei malefici şi alte bestii ale junglei care-i pun pe fugă pe cei trei copii. Mînate de răzbunare împotriva fugarului, creaturile se vor îndrepta spre orăşelul său natal cu dorinţa de a-l distruge. Cu ajutorul lui Judy şi Peter, Alan va încerca să salveze vieţile tuturor localnicilor.

 

17:00– (AP) Film artistic: Domnul Deeds – Moştenitor fără voie

Titlu original: Mr. Deeds

Producţie: SUA, 2002

Regia: Steven Brill

Cu: Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Peter Gallagher

Gen: comedie

Longfellow Deeds este popularul proprietar al pizzeriei din Mandrake Falls şi poet în timpul liber şi de dragul clienţilor. Viaţa lui Deeds este foarte simplă şi liniştită, pînă cînd un unchi îndepărtat moare şi-i lasă acestuia o moştenire. Pe nepusă masă, Deeds se pomeneşte proprietar peste un lanţ de organizaţii media, o echipă de fotbal american, una de baschet, un elicopter şi 40 de miliarde de dolari. Domnul Deeds se mută într-o reşedinţă de lux, unde are chiar şi un majordom personal. Intră imediat în atenţia presei, mai ales a celei de scandal şi astfel se trezeşte că o are pe urmele sale pe frumoasa Babe, care trebuie să afle dedesubturile scandaloase ale vieţii lui Deeds. Pentru că este om dintr-o bucată, fostul fabricant de pizza face imediat ordine în lumea bogătaşilor.

 

 

20:30– (12) Film artistic: RED – Greu de pensionat

Titlu original: RED

Regie: Robert  Schwentke

Productie: SUA, 2010

Cu: Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freman, Marvin Boggs, Mary-Louise Parker, Karl Urban, Rebecca Pidgeon, Chris Owens

Gen: actiune

Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) si Victoria (Helen Mirren), patru fosti agenti CIA, s-au retras din activitate, insa secretele pe care le cunosc ii transforma in tinte vii pentru un asasin. Cand viata lui  Frank Moses si a iubitei lui, Mary-Louise Parker, sunt puse in pericol din cauza dezvaluirii identitatii lui, acesta apeleaza la ajutorul fostilor colegi ca sa se salveze. Desi pensionati, fostii agenti le vor demonstra mai tinerilor dusmani ca experienta ii transforma in adversari redutabili.

 

22:45– (15) Film artistic: Bona

Titlu original: The Sitter

Regie: David Gordon Green

Productie: 2011

Cu: Jonah Hill, Ari Graynor, Sam Rockwell, Max Records, Ari Graynor, J.B Smoove

Gen: comedie

Dupa ce este suspendat in facultate, Noah este trimis de catre mama sa sa isi caute un loc de munca pentru a participa la cheltuielile casei. Intr-o zi primeste o propunere de la vecina de vis-à-vis sa aiba grija de cei trei copii ai acesteia. Cei trei ii vor face viata un cosmar si va reusi cu greu sa ii stapaneasca. Atunci cand prietena lui il invita la o petrecere si ii promite o aventura daca ii procupa niste droguri, acesta urca copiii in masina si pleaca prin cartierele famete ale New York-ului, intrand in conflict cu doi deleari de stupefiante cu intentii criminale.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns