HomeTELEVIZIUNEGrila de programeGRILA: Masterchef vs Chefi la Cuţite – câte ediţii vor fi difuzate pe săptămână?

GRILA: Masterchef vs Chefi la Cuţite – câte ediţii vor fi difuzate pe săptămână?

GPRO TV da startul celui mai aşteptat cooking show MASTERCHEF, care va avea noi chefi: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, în timp ce Antena 1 începe difuzarea sezonului 3, Chefi la Cuţite!

 

Ambele producţii debutează, luni 13 februarie, după cum urmează:

PRO TV va difuză doua ediţii pe săptămână MASTERCHEF, luni şi marţi de la ora 20:30. Primul episod, cel din ziua de luni este mai lung 20:30-22:30, urmat de film artistic, iar Ştirile de noapte vor fi difuzate ceva mai târziu, de la ora 00:45.

În ziua de marţi, 14 februarie, Masterchef începe de la ora 20:30 până la 21:45, atunci când este programat meciul de fotbal Fotbal UCL: Paris Saint Germain – Barcelona.

 

ANTENA 1 are în program tot două ediţii pe săptămână CHEFI LA CUŢITE, luni şi marţi de la ora 20:30 după cum urmează:

Premiera, luni 13 februarie Chefi la Cuţite începe de la ora 20:30 până la ora 23:00, după care va fi difuzat Xtra Night Show cu Dan Capatos, Anisia Gafton şi Cătălin Bordea (în direct). Iar în ziua de marţi, 14 februarie, Chefi la cuţite va avea aceeaşi structura în grila de programe.

 

Pe intervalul orar 20:00-23:00, Kanal D, principalul rival, va difuză serialul turcesc Kosem.

 

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

ROMANII AU TALENT: A fost anunţată data când va începe cel mai urmărit show de talente! Momentan emisiunea nu are niciun rival!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns