HomeTELEVIZIUNEGrila de programeGRILA: PRO TV aduce în acesta seara noi episoade din Las Fierbinţi şi Ai noştri! Seara se încheie cu Jocuri de Celebritate!

GRILA: PRO TV aduce în acesta seara noi episoade din Las Fierbinţi şi Ai noştri! Seara se încheie cu Jocuri de Celebritate!

Joi seară, genul programului este întotdeauna comedie! Pro TV a pregătit noi episoade din sezonul 11 Las Fierbinți și din serialul nou lansat Ai noștri! Cele trei mari familii – neamul fierbințenilor, familiile Ghica și Ciorbă – trec printr-o nouă serie de aventuri: planuri pentru a comite crime, crime și investigații înainte și după aceste crime. După cele două seriale de producție românească, distracția trece la un alt nivel, cu o nouă ediție Jocuri de celebritate, alături de Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă!

 

Astăzi, de la 20:30, Celentano este nevoit să își facă un plan care să îl salveze, după ce a comis o crimă impardonabilă, în urma căreia ar putea să-i facă felul cel mai de temut fierbințean, vecinul Limbă! În episodul Las Fierbinți din această seară, Dorel se simte amenințat cu moartea de către Bobiță, după ce i-a mâncat porția de mâncare din bar, așa că își caută salvarea la Robi, care face un curs intensiv pentru a deveni Ninja.

 

Ai noștri sunt mai mulți, pentru că Horațiu și Irina și-au mărit familia cu o fetiță! Botezul celei mici e sărbătorit alături de cele două familii, Ghica și Ciorbă, iar pățaniile încep imediat, în momentul în care dispare cutia cu darul de la botez. În episodul din această seară, de la 21:30, Horațiu Mălăele și George Mihăiță vor interpreta două personaje din anturajul lui Sandu Ciorbă, care îl sfătuiesc pe acesta să reintre în mafie și îi spun că trebuie întotdeauna să facă totul pentru Ai noștri.

 

Distracția de joi continuă cu o nouă ediție Jocuri de celebritate, iar în sufrageria lui Mihai Bobonete vor ajunge Stela Popescu și Silviu Biriș în echipa lui Paul Ipate, Luminița Anghel și Mihai Constantinescu în echipa lui Octavian Strunilă. Ca de obicei, Bobo a pregătit o nouă tură de probe care o să aducă voia bună în casele tuturor telespectatorilor.

 

În această seară, de la 20:30, Pro TV a pregătit o nouă serie de aventuri în serialele de producție românească Las Fierbinți și Ai noștri, dar și o rundă de distracție la Jocuri de celebritate, cu Bobo, Strunilă și Ipate!

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns