HomeTELEVIZIUNEGrila de programeGRILA: Visuri la Cheie în duel cu serialul de la Kanal D, În puii mei şi Cronica Cârcotaşilor. Cum arată grila din această seară?

GRILA: Visuri la Cheie în duel cu serialul de la Kanal D, În puii mei şi Cronica Cârcotaşilor. Cum arată grila din această seară?

G Şi astăzi sunt câteva modificări în grilele de programe ale posturilor autohtone. PRO TV va difuză în acesta seara de la ora 20:30, reality show-ul prezentat de Dragoş Bucur, Visuri la Cheie, iar imediat începe de la ora 22:30, Supravieţuitorul.

 

AGame show-ul Jocuri de Celebritate a ajuns la final, primul sezon a înregistrat audienţe considerabile. Spre exemplu ultima ediţie difuzată săptămâna trecută a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial din mediul urban Jocuri de Celebritate a înregistrat 10.1 puncte de rating și 29.4% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi, Antena 1 (Next Star) a obținut 3.6 puncte de rating și 10.5% share.

 

Kanal D şi-a stabilizat audienţa cu serialul turcesc din Prime Time, ziua în care mi s-a scris destinul, care potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media a înregistrat ieri cifre de top, fiind lider de audienţă pe segmentul publicului urban şi naţional. Serialul este difuzat în fiecare zi de luni până vineri de la ora 20:00. Wowbiz completează grila de la ora 23:00. 

 

Antena 1 va difuză în acesta seara de la ora 20:30, emisiunea În puii mei şi serialul de comedie Băieţi de oraş. Iată cum va arăta grilă în această seară:

 

PRO TV:

ora, 20:30 –  Visuri la Cheie (reality show)

22:30 – Supravituitorul (reality show)

00:00 – Stirile PRO TV

 

ANTENA 1:

20:30 – In puii mei (divertisment)

21:30 – Baieti de oras (serial)

22:30 – In puii mei – Extra Show (divertisment) 

23:00 – Un show Pacatos (late night show, in direct)

 

KANAL D

20:00 – Ziua in care mi s-a scris destinul (serial)

23:00 – Wowbiz (late night show, in direct)

 

PRIMA TV

20:30 – Cronica Carcotasilor (divertisment)

22:30 – Trasnitii (serial) 

 

TVR 2

20:00 – Generatiile TVR, prezinta Andreea Marin (talk show)

21:10 – Telecinemateca (Suflet in Larg – SUA 1937)

 

Foto Credit: PRIMA TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns