HomeLIFE STYLEGrupul Realitatea- Caţavencu in faliment…

Grupul Realitatea- Caţavencu in faliment…

Sergiu Toader, project managerul grupului Realitatea Catavencu si-a anuntat subordonatii ca trustul are probleme financiare si ca vor urma restructurari. Potrivit unor surse ale evz.ro, masurile de criza ar viza atat inchiderea agentiei NewsIn, disponibilizarea unor angajati ai Realitatea TV, cat si inchiderea unor titluri din print care s-au dovedit a nu fi profitabile.

Emil Hurezeanu, presedintele grupului Realitatea-Catavencu, confirma faptul ca trustul are probleme financiare, dar precizeaza ca nu s-au luat inca decizii. „E posibil sa fie o restructurare si la NewsIn, nu s-a luat nicio decizie, doar s-a comunicat ca situatia financiara este dificila”, declara Hurezeanu. Cosmin Popa, directorul Agentiei NewsIn, infirma ipoteza unor masuri imediate.

„Nu se va desfiinta. Inteleg ca se intampla cu tot grupul ce se intampla de ceva vreme cu NewsIn, in sensul ca se cheltuieste atat cat se castiga. Nu am planuri de restructurare imediata, dar totul depinde de circumstantele economice”, afirma Popa. Agentia are circa 140 de angajati si avea de recuperat in noiembrie circa 600.000 de euro de la clienti.

La fel ca titlurile din print, agentia a ramas pe cont propriu din punct de vedere financiar, fara sprijinul lui Vintu. Printre titlurile de print care au probleme financiare se numara cotidianul „Gardianul”. Probleme financiare are si cotidianul „Ziua”. Potrivit unor surse din interior, ziaristii nu si-au mai primit salariile din luna octombrie.realitatea tv & media school tv 1

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns