HomeALL MEDIAGrupul Yahoo a angajat o vedetă a televiziunii americane. Vezi detalii aici!

Grupul Yahoo a angajat o vedetă a televiziunii americane. Vezi detalii aici!

Grupul de internet american Yahoo! a continuat să îşi modernizeze departamentul de ştiri prin recrutarea de jurnalişti, anunţând, luni, că a angajat-o pe Katie Couric, o vedetă a televiziunii americane, scrie MEDIAFAX.

Katie Couric se alătură echipei Yahoo!, ca prezentatoare internaţională” şi va fi „imaginea Yahoo! News” începând de la o dată neprecizată din 2014, a anunţat Marissa Mayer, preşedinte şi CEO al grupului, pe un blog oficial.

Katie Couric va ajuta Yahoo! să îşi dezvolte acoperirea mediatică a actualităţilor în direct cu o echipă de corespondenţi şi va realiza interviuri pentru site-ul de ştiri al grupului, se precizează într-un comunicat oficial.

În vârstă de 56 de ani, Katie Couric este o vedetă a televiziunii americane. A lucrat pentru cele trei mari reţele de televiziune din Statele Unite, începând la NBC şi trecând, în septembrie 2006, la CBS, unde a devenit prima femeie care a prezentat, singură, principalul buletin informativ al zilei. Din 2012, Katie Couric prezintă un talk-show pe ABC, „Katie”, care va continua să fie difuzat, în paralel cu activităţile ei la Yahoo!.

„Să te informezi reprezintă un obicei cotidian al utilizatorilor noştri. Iar Katie va lucra cu foarte talentata echipă editorială a noastră pentru a deveni pioniera unui nou capitol al jurnalismului online”, a declarat Marissa Mayer.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns