HomeTELEVIZIUNECastingGustul competiției a cucerit în acest weekend Bucureștiul! Cand începe show-ul?

Gustul competiției a cucerit în acest weekend Bucureștiul! Cand începe show-ul?

Preselecțiile MasterChef pentru noul sezon au luat sfârșit! Sâmbătă și duminică, pasionații de gătit s-au prezentat cu preparate apetisante la ultima rundă de preselecții din acest an.

Aspiranții la un sorț au venit cu mic cu mare, în speranța că vor impresiona echipa MasterChef cu dish-urile pregătite. Adolescenți pentru care gătitul este o pasiune, cadre militare care prin gătit găsesc o oază de relaxare sau români plecați la muncă peste hotare s-au prezentat cu speranța că vor prinde un loc în următoarea etapă a competiției!

Echipa MasterChef a descoperit preparate din întreaga lume, de la antreuri italienești, la mâncare orientală sau feluri de mâncare mediteraneene pregătite și aranjate în farfurie cât mai creativ. Bruschete cu cu avocado și ouă de prepeliță, file de somon cu dulceață de ardei iute și nuci sau lava cake sunt doar câteva dintre preparatele cu care bucureștenii s-au prezentat la preselecții.

Cei care nu au ajuns la preselecții, mai au o șansă! Pro TV a lansat o super provocare: Fii MasterChef, oriunde ai fi! Campania oferă celor pasionați de gătit șansa de a prinde gustul competiției, direct de acasă! Dacă acceptă provocarea lansată de Răzvan Fodor, aceștia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie să facă este să intre pe fiimasterchef.protv.ro și să descopere ingredientul surpriză din cutia misterelor.

Ulterior, cei înscriși sunt provocați să gătească un preparat în care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile înscrise în concurs îi pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmărit cooking show: MasterChef!

Un nou sezon Masterchef este pregătit să intre în grila de toamnă PRO TV, cu două ediţii pe săptămână.

MASTERCHEF PRO TV

MASTERCHEF
PRO TV

Chef Foa MASTERCHEF

Chef Foa
MASTERCHEF

Chef Hadean MASTERCHEF

Chef Hadean
MASTERCHEF

Chef Patrizia MASTERCHEF

Chef Patrizia
MASTERCHEF

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns