HomeTELEVIZIUNECastingGustul competiției a cuprins weekend-ul trecut Banatul! Preselecțiile continuă în București!

Gustul competiției a cuprins weekend-ul trecut Banatul! Preselecțiile continuă în București!

Sâmbătă, Timișoara a fost pentru o zi epicentrul gastronomic al Banatului. Pasionații de gătit și-au dat întâlnire la preselecțiile MasterChef pentru a convinge că merită un loc în bucătăria celui mai urmărit cooking show din România!

Preselecțiile din  vestul României au atras pasionați de gătit din domenii diverse: de la cântăreți, la ingineri constructori sau barmani. Nu au lipsit studenții îndrăzneți sau persoanele trecute de prima tinerețe, toți venind cu un singur gând: transformarea pasiunii pentru gastronomie, într-un stil de viață!

Dornici să-și demonstreze abilitățile și pasiunea culinară, dar și să cucerească prin gust și aspect, bănățenii au venit cu preparate diverse, de la file de somon în crustă de alge, până la ragout din carne de cerb cu vin sau pachețele mexicane.

Următoarea oprire a caravanei este în București, pe 30 și 31 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord!

Dacă nu ai cum să ajungi la preselecții, nu-i nimic: mai ai o șansă! Pro TV a lansat o super provocare pentru cei pasionați de gastronomie: Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Campania oferă celor pasionați de gătit șansa de a prinde gustul competiției direct de acasă! Dacă acceptă provocarea lansată de Răzvan Fodor, aceștia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie să facă este să intre pe www.fiimasterchef.protv.ro și să descopere ingredientul surpriză din cutia misterelor. Ulterior, cei înscriși sunt provocați să gătească un preparat în care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile înscrise în concurs îi pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmărit cooking show: MasterChef!

Înscrierile pentru preselecții continuă pe pe site-ul masterchef.protv.ro.

Fii MasterChef, oriune ai fi!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns