HomeLIFE STYLEHala – Un nou concept pentru distractie

Hala – Un nou concept pentru distractie

Cea mai noua locatie din Bucuresti va avea marea deschidere pe 26 martie 2009. HALA nu este un club, ci o locatie neconventionala de evenimente, cu o capacitate ce depaseste 2000 de persoane, un sistem de izolare fonica unic in Romania, si un design simplu, minimalist, tocmai potrivit pentru o hala. HALA se gaseste la adresa soseaua Mihai Bravu, nr. 475, vizavi de statia de metrou Mihai Bravu.

hala-bucuresti
Un mare atuu al locatiei este clima, temperatura fiind mentinuta chiar si in cele mai grele conditii la mai putin de 25 de grade.
HALA va functiona de miercuri pana duminica, fiecare seara avand specificul sau. Miercurea va fi dedicata muzicii rock… si foarte rock, joia va functiona pe ideea de party old fashion way, vinerea va fi dedicata concertelor, iar sambata, muzica electronica va fi cheia. Duminica va fi o zi cu totul speciala, pentru ca in HALA vor avea loc evenimente culturale, workshop-uri, expozitii, teatru sau stand up comedy.

HALA va avea deschiderea oficiala pe 26 martie, cu o petrecere intre prieteni, cu intrare libera, Tom Wilson fiind responsabilul cu muzica. Pe 27 martie vom avea primul concert in HALA, cu Suie Paparude, Sensor si Zob, unde intrarea va fi 20 lei, din care 10 lei pot fi folositi la bar pentru bautura. Pe 28 martie va avea loc cel mai important eveniment si ultimul din weekendul de deschidere, pe care l-am intitulat sugestiv Munich Session, cu artistii TONKA (Great Stuff, Munich), OK CORRAL (Great Stuff Munich), THE MODEL (Gigolo Records) si Victor Stancov (groove++). Pentru seara de sambata, pretul intrarii este de 30 lei, din care 15 lei pot fi transformati in bautura.

In weekendul de deschidere, HALA pune la bataie pentru trei norocosi bilete de avion catre desinatii de petrecere din Europa, cu tot cu intrarile la evenimentele respective. Doritorii se pot inscrie prin simpla completare a unui formular in care sa mentioneze ce artist ar vrea sa vada la HALA, atat DJ, cat si trupe. Astfel, in fiecare dintre cele trei seri de deschidere, cate o persoana poate castiga doua bilete de avion + intrarea la un eveniment/ club din Europa. Destiatiile de party le vom divulga la momentul oportun.
De asemenea, in acelasi weekend al deschiderii, HALA mai ofera si 10 bonuri de consumatie in valoare de 100 EURO ce pot fi folosite in perioada 26.03 25.04. Pentru a se putea inscrie la concurs, participantii trebuie sa completeze respectivul formular in care mentioneaza ce artist ar vrea sa vada la HALA.

In saptamanile care urmeaza, HALA va avea artisti in premiera in Romania, atat artisti de muzica electronica, cat si din alte zone muzicale.

Asadar, va asteptam pe 26, 27 si 28 martie la HALA.

In curand va fi disponibil programul oficial pentru saptamanile care urmeaza.

Stati cu ochii pe www.halademuzica.ro si www.myspace.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns