HomeALL MEDIAHalle Berry şi Gabriel Aubry şi-au spus adio

Halle Berry şi Gabriel Aubry şi-au spus adio

Nimic nu durează o veşnicie, iar dragostea cu atât mai puţin. Pare să spună acest lucru şi frumoasa Halle Berry şi iubitul ei, Gabriel Aubry.

Cei doi s-au despărţit după patru ani de relaţie. Câştigătoarea premiului Oscar şi modelul Canadian sunt în negocieri pentru împărţirea custodiei micuţei lor de doi ani, Nahla.

Berry, 43 de ani, şi Aubry, 34, s-au cunoscut la deschiderea unui magazin Versace, în Manhattan, în februarie 2006.

Vestea despărţirii a fost confirmată de manechin, care a ţinut să precizeze că va avea mereu sentimente pentru actriţă. „Nu voi comenta tot ce s-a speculat în media, dar sunt trist să vă anunţ că Halle şi cu mine am decis să ne despărţim de această dată. Halle este şi va fi mereu unul dintre cei mai speciali şi frumoşi oameni pe care i-am cunoscut vreodată şi sunt sigur că vom continua să ne iubim şi să ne respectăm unul pe celălalt”.

În plus, bărbatul a ţinut să mai spună că acum Nahla contează cel mai mult. „Fericirea şi binele ei sunt cele mai importante lucruri pentru amândoi. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă”.

Oare chiar un astfel de sfârşit merita una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste de la Hollywood?

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns