HomeALL MEDIAHaltere: România a încheiat Europenele de juniori şi tineret cu 25 de medalii

Haltere: România a încheiat Europenele de juniori şi tineret cu 25 de medalii

Sportivii români au cucerit 25 de medalii la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Eilat (Israel), 11 de aur, 9 de argint şi 5 de bronz.

Vineri, junioara Andreea Aanei a cucerit două medalii de aur, la smuls (107 kg) şi total (243 kg), şi una de argint, la aruncat (136 kg). La tineret, Marius Danciu (cat. 94 kg) a luat aurul la smuls, cu 171 kg, şi argintul la aruncat (193 kg) şi total (364 kg).

La juniori au mai luat medalii Loredana Toma, trei de aur la cat. 58 kg, ca şi juniorul Florin Ionuţ Croitoru la cat. 62 kg. Georgiana Titeş a luat un argint la cat. 58 kg (smuls), iar Marian Daniel Albu a cucerit medalia de bronz la stilul aruncat în limitele categoriei 56 kg. Irina Lepşa a luat trei medalii de argint la cat. 63 kg (junioare).

La categoria tineret, Paul Stoichiţă a cucerit două medalii de aur la categoria 77 kg, la aruncat şi la total. Adrian Ghişoiu a luat bronzul la aceeaşi categorie, la stilul smuls. Dana Berchi (53 kg) a cucerit medalia de bronz la smuls, argintul la aruncat, iar la total a ocupat tot locul al doilea. Tot la tineret, în limitele categoriei 62 kg masculin, Răzvan Nicoară a luat o medalie de bronz la smuls şi una la total.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns