HomeTELEVIZIUNESportHandbal feminin: HC Zalău – Itxako, în sferturile Cupei EHF

Handbal feminin: HC Zalău – Itxako, în sferturile Cupei EHF

Echipa feminină de handbal HC Zalău va întâlni formaţia spaniolă Grupo Asfi Itxako Navarra în sferturile Cupei EHF, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi la sediul forului european (EHF), de la Viena.

Echipa antrenată de Gheorghe Tadici va juca primul meci în deplasare, pe 9 sau 10 martie, iar returul pe teren propriu (16-17 martie).

Dacă va trece de Itxako, HC Zalău va înfrunta în semifinale câştigătoarea dintre Astrahanocika Astrahan (Rusia) şi Metz Handball (Franţa), manşa întâi urmând să se joace în deplasare (6/7 aprilie), iar returul la Zalău (13/14 aprilie).

HC Zalău a trecut în optimi de formaţia portugheză Juve Lis, cu 25-14 şi 29-8, ambele manşe desfăşurate acasă, după ce a avut emoţii în şaisprezecimi cu Valur Reykjavik (24-23 şi 21-22, ambele în Islanda).

Itxako a eliminat în turul III pe AC Latsia (Cipru), 33-23 şi 40-18, iar în optimi a depăşit echipa turcă Cankaya Beledyiespor Anka Spor, cu 24-37 şi 36-23, obţinând biletele pentru sferturi doar graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Programul meciurilor din sferturi:

Grupo Asfi Itxako Navarra – HC Zalău

Team Tvis Holstebro (Danemarca) – Tertnes Bergen (Norvegia)

FC Midtjylland (Danemarca) – HC Kuban Krasnodar (Rusia)

Astrahanocika – Metz Handball.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns