HomeTELEVIZIUNEEmisiuni”Happy Hour” revine din 3 septembrie la Pro Tv

”Happy Hour” revine din 3 septembrie la Pro Tv

Pe 3 septembrie, de la 17.45, Maruta e gata sa inceapa un nou maraton de exclusivitati, interviuri, intamplari nastrusnice si farse. Si in noul sezon ”Happy Hour”, campionul en-titre in divertisment Catalin Maruta va transmite cele mai proaspete stiri din lumea mondena si va lansa noi trend-uri in show-biz-ul romanesc, care nu va mai fi la fel! Luni, “Happy Hour” revine cu dezvaluiri impresionante: o cantareata foarte iubita de muzica populara isi deschide sufletul in fata lui Catalin Maruta si povesteste cat de mult are de suferit din cauza uneia dintre cele mai apropiate persoane din viata ei! Marturisiri care emotioneaza, dar provoaca si scandaluri, luni, 3 septembrie, de la 17.45, in prima editie a noului sezon “Happy Hour”!

Si in aceasta toamna, neobositul Maruta, spontan, acid, simpatic, dar si indraznet e hotarat sa revina la linia de start si sa faca si mai mult. Mereu in cautare de subiecte tari, Maruta afla tot, mereu pus pe sotii, Maruta se poate ivi in cele mai neasteptate locuri pentru ca el este mai mult decat un moderator, mereu atent la detalii, Maruta smulge cele mai emotionante confesiuni. Vedetele vor avea parte de multe intamplari neasteptate si, vrand, nevrand, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase si extrem de amuzante. Happylica ramane si ea locul unde persoanele publice aduc cele mai tari povesti, fac cele mai emotionante marturisiri sau cele mai socante declaratii. Nici band-ul ”Happy Hour”, format din simpaticele Veverite RedBlonde si baietii de la Zero, nu se lasa mai prejos si promit multa energie, versuri cool si muzica buna.

”Lumea showbiz-ului, mai ales in Romania, e sursa continua de elemente senzationale, iar noi asta si facem, asta prezentam. Publicul va primi subiecte tari, actuale, interesante, povesti care tin audienta cu sufletul la gura. N-am nicio indoiala ca vor aparea zilnic subiecte calde, la noi lumea mondena e ca lava vulcanului, ca o falie nervoasa, nu sta locului nicio clipa”, spune Catalin Maruta. Astfel, si in noul sezon ”Happy Hour” Maruta va reusi sa distreze ca nimeni altul! Unul e Maruta!

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns