HomeALL MEDIAPREMIERĂ: Harley and The Davidsons, serial marca Discovery, filmat în România

PREMIERĂ: Harley and The Davidsons, serial marca Discovery, filmat în România

Prev1 of 3

Harley and The Davidsons, una dintre cele mai mari producții de ficțiune realizate de Discovery, a fost filmată în România și va avea premiera în luna septembrie în întreaga lume, inclusiv la nivel local. Producția a fost filmată la începutul acestui an, Discovery lucrând pentru acest proiect cu Studiourile Castel Film. 

Serialul îi are în rolurile principale pe Michiel Huisman (actor în „Urzeala tronurilor”), Robert Aramayo (care are un rol în sezonul șase din „Urzeala tronurilor”) și Bug Hall (a avut roluri în seriale precum „CSI” sau „Minți criminale”).

Miniseria, care va avea șase ore și va fi împărțită în trei părți, va avea premiera pe 11 septembrie, de la ora 22.00, pe Discovery Channel. Următoarele două părți vor fi difuzate pe 18, respectiv 25 septembrie, de la ora 22.00.

In this 3-night television event, experience the untold true story of two friends who refused to settle for the status quo. On a humble street in Milwaukee at the turn of the century, Bill Harley and Arthur Davidson designed a motorized bicycle that they believed would give people a new way to see the world around them. Ride along as we go inside the minds, hearts and motors and see how ordinary men took their dream and built a company that became a global empire. Starring: Robert Aramayo as Bill Harley, Bug Hall as Arthur Davidson, Michiel Huisman as Walter Davidson, Gabriel Luna ans Eddie Hasha and Annie Read as Anna Harley.

„Este genul de poveste sinceră și captivantă care se potrivește perfect cu Discovery Channel,” a declarat Rich Ross, Group President Discovery Channel, Animal Planet & Science Channel, aflat în România la începutul acestui an pentru a anunța demararea filmărilor. „Este o poveste despre niște frați pe care voința de fier și dorința de a reuși i-au ajutat să combată ideile convenționale ale epocii. Fondatorii companiei Harley-Davidson nu au creat o simplă motocicletă, ci însuși spiritul întreprinzător modern.”

“E greu de descris cât de mult ne-am bucurat când am aflat că Harley and the Davidsons va fi filmat aici. Pentru echipa Discovery România, decizia aceasta a fost un motiv de mândrie și o dovadă în plus că țara noastră și capacitățile de producție existente aici se bucură de apreciere la nivel global în cadrul Discovery.

 

Au fost câteva luni foarte intense, în perioada martie-iulie, însă a fost spectaculos să vedem din primul rând cum se naște un produs Discovery și să fim alături de actori celebri de la Hollywood, de echipa internațională Discovery și de Castel Film, de cascadori, specialiști în make-up sau restauratori care au fost aduși special în România pentru aceste filmări. Sunt convinsă că vom dori să realizăm și alte producții Discovery aici pe viitor”, a spus Ada Roseti, Director de Programe Discovery Europa Centrală și de Est.

Bazat pe o poveste adevărată, Harley and the Davidsons urmărește cum s-a născut această motocicletă emblematică, într-o perioadă de mari schimbări sociale și tehnologice, la începutul secolului XX. Walter, Arthur și Bill și-au riscat întreaga agoniseală, și chiar viața, ca să-și lanseze compania. Fiecare dintre ei s-a confruntat cu tot felul de obstacole, însă motocicleta le-a unit visurile și ambițiile.

 

Prev1 of 3

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns