HomeLIFE STYLEHBO Romania transmite live si necodat spectacolul de inaugurare a presedintiei lui Barrack Obama

HBO Romania transmite live si necodat spectacolul de inaugurare a presedintiei lui Barrack Obama

Evenimentul WE ARE ONE: CONCERT ÎN ONOAREA PREȘEDINTELUI ALES BARACK OBAMA care va avea loc la THE LINCOLN MEMORIAL, prilejuit de numirea in functie a Presedintelui SUA, va fi difuzat in direct si in exclusivitate în retelele HBO din lumea intreaga.obama1

Evenimentul va fi difuzat în direct și în exclusivitate la HBO Romania duminica, 18 ianuarie, de la ora 21.30. Premiera din aceasta duminica, Cassandra’s Dream/Visul Casandrei va fi difuzata de la ora 19.30.
HBO România oferă tuturor partenerilor săi de distribuție, fie ei sisteme de cablu tv digital sau platforme DTH, posibilitatea de a retransmite GRATUIT și NECODAT acest eveniment, tuturor abonaților lor din mediul digital
Acestă transmisiune speciala îl va avea ca producator executiv pe George Stevens, Jr. (“The Kennedy Center Honors”), și va fi produs de Don Mischer (Olympic ceremonies și Michael Stevens (“The American Film Institute Salutes”), care este deasemenea scenaristul acestui eveniment. Producția poarta marca Stevens Company în asociere cu Don Mischer Productions.
Iată o parte din vedetele care vor performa în cadrul acestui eveniment: Beyonce, Mary J. Blige, Bono, Garth Brooks, Sheryl Crow, Renee Fleming, Josh Groban, Herbie Hancock, Heather Headley, John Legend, Jennifer Nettles, John Mellencamp, Usher Raymond IV, Shakira, Bruce Springsteen, James Taylor, will.i.am and Stevie Wonder. Pe parcursul showului, citind pasaje istorice, îi veți regasi pe Jamie Foxx, Martin Luther King III, Queen Latifah și Denzel Washington.
Rob Mathes este directorul muzical și orchestratorul formației care îi va acompania pe toți acești artiști. Și alte vedete din lumea muzicii și a filmului sunt asteptate să confirme participarea la acest eveniment.
„ Am aflat că artişti de renume sunt dornici să participe la acest eveniment şi fiecare dintre aceştia colaborează cu noi pentru a găsi muzica potrivită acestui moment care exprimă optimismul şi speranta”, spune Michael Stevens.
Reprezentaţia de duminică seara constituie în sine un moment istoric și va reprezenta piatra de temelie a jurământului lui Barack Obama.
HBO va difuza acest eveniment colaborând cu toţi distribuitorii săi la nivel global, pentru a permite cetăţenilor din întreaga lume – cu acces la cablu digital, telcos sau televiziune prin satelit – să urmărească acesta ceremonie.
Această a 56-a Inaugurare promite să fie cea mai cuprinzătoare din istorie, iar Ceremonia de deschidere face parte dintr-o serie de evenimente de început care reflectă această credinţă. Sâmbătă, preşedintele şi vice-preşedintele aleşi, împreună cu familiile acestora, vor călători către capitală cu trenul şi vor participa în drumul lor la evenimente deschise publicului larg. De asemenea, vor fi însoţiţi de un grup de americani obişnuiţi, pe care îi vor cunoaşte în drumul lor către Casa Albă. În data de 19 ianuarie, Martin Luther King, Jr. Day şi preşedintele Obama vor face un jurământ de credinta fata de tara şi poporul lor in fata tuturor americanilor.
George Stevens, Jr. a precizat “Vom pune laolata mari actori cu talente muzicale actuale recunoscute in lumea intreaga”

În cazul în care ați ratat difuzarea LIVE de duminică, puteți revedea versiunea înregistrată miercuri, 21 ianuarie, de la ora 21.50 și sâmbătă, 24 ianuarie, de la ora 18.00.

Vă dorim vizionare placută!
(TITLU ORIGINAL: WE ARE ONE: THE OBAMA INAUGURAL CELEBRATION)

Home Box Office, lider pe piaţa canalelor premium în America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, asigurând programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază pentru platforme de televiziune prin cablu, Direct-to-Home şi MMDS. HBO CE – subsidiară a Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Entertainement – asigură programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază în 11 ţări din regiune.

HBO oferă programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adresează întregii familii. HBO aduce cele mai mari succese cinematografice, seriale originale premiate, evenimente unice şi cele mai mari vedete în casa ta.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns