HomeALL MEDIAHeather Locklear a fost arestata

Heather Locklear a fost arestata

Frumoasa actrita, Heather Locklear, se tine de prostii la batranete. Amanda Woodward din serialul Melrose Place, acum in varsta de 46 de ani, a fost arestat ieri, de politia din Los Angeles.

Aceasta este acuzata ca a fugit de la locul accidentului minor pe care l-a provocat weekend-ul trecut, in apropiere de resedinta ei din Westlake Village.

Potrivit politistilor din Ventura County, probele de pe autoturismul BMW de culoare neagra al lui Heather se potrivesc cu cele descoperite in dreptul semnului de circulatie „Parcare interzisa”, care a fost gasit doborat pe trotuar.

Un vecin a auzit vineri seara zgomotul produs de accident, insa a descoperit abia in ziua urmatoare semnul de circulatie doborat si atunci a anuntat politia. Heather Locklear a primit o citatie din partea politiei si va trebui sa se prezinte la tribunal pe 17 mai.

In septembrie 2008, Heather Locklear a mai fost arestata in orasul Montecito, dupa ce si-a parcat masina pe marginea autostrazii, blocand partial una dintre bezni.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns