HomeTELEVIZIUNEEmisiuniHeidi Klum va prezenta show-ul MTV EMA la Frankfurt, in acest an

Heidi Klum va prezenta show-ul MTV EMA la Frankfurt, in acest an

Supermodelul Heidi Klum va prezenta cea de a 19-a editie a premiilor MTV EMA, care, in acest an, se va desfasura la Frankfurt si pe care MTV Romania o va transmite live, pe 11 noiembrie.

Sint foarte onorata sa fiu gazda MTV EMA 2012, premii care se reintorc in tara mea natala, Germania„, declara Klum, care s-a nascut la Bergisch Gladbach, o localitate aflata la 2 ore de Frankfurt. “MTV EMA creeaza una dintre cele mai importante nopti, aducand pe scena mai multe domenii: fashion, muzica, cultura. Sint foarte incantata ca voi juca un rol in a transmite telespectatorilor MTV din toata lumea un astfel de show. Va fi senzational!”, a incheiat Heidi.

Ea este unul dintre cele mai notorii si de succes staruri multimedia de pe planeta„, a declarat Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming/Events, Viacom International Media Networks. „Heidi e, fara indoiala, cea mai buna alegere pentru a fi gazda MTV EMA 2012 in Frankfurt si asteptam cu nerabdare sa ne folosim de talentul ei in acest context dinamic reprezentat de showul MTV EMA. Este deja o certitudine pentru noi ca va fi o noapte de neuitat„.

Dintre nominalizatii acestui an, Rihanna si Taylor Swift se afla in topul listei cu cele mai multe categorii, 6 respectiv 5, cu Justin Bieber si Katy Perry venind puternic din urma cu cite 4 nominalizari fiecare. Lady Gaga, Carly Rae Jepsen, fun., Lana Del Rey, Nicki Minaj, Jay Z si Kanye West au fiecare cate 3 nominalizari, in timp ce Green Day,Gotye, Pitbull, Rita Ora, Flo Rida, Muse, Arctic Monkeys, Jack White si One Direction bifeaza cite 2 categorii.

Si fanii lor sint singurii care decid cine va pleca in acest an de pe scena cu trofeele “Best Male”, “Best Female”, “Best Song”, “Best Hip Hop”, “Best Rock” si “Best Look”, cea mai noua categorie introdusa pentru prima in istoria MTV Europe Music Awards, pentru care se lupta A$AP Rocky, Jack White, Nicki Minaj, Rihanna, Taylor Swift.

La categoria “Best Romanian Act”, votarea este deschisa inca 2 saptamani, asa ca fanii lui Maximilian feat. MefX nominalizati cu piesa “Sophie”, Grasu XXL feat. Guess Who – “LaLa Song”, Guess Who feat. deMoga – “Tot Mai Sus”, CRBL feat. Helen cu melodia “K-Boom” si VUNK feat. Antonia cu “Pleaca” trebuie sa isi sustina preferatii pe http://ro.mtvema.com/voteazadandu-lesansa sa mearga mai departe pentru “Best European Act”, respectiv “Worldwide Act”.


Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns