HomeMAGAZINEvenimenteHerta Muller va acorda un interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv

Herta Muller va acorda un interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv

Herta Muller, scriitoarea germană de origine română laureată a Premiului Nobel pentru Literatură va acorda mâine, 28 septembrie, un interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv.

Celebra autoare se va afla în studioul Ştirilor Pro Tv, iar Andreea Esca va încerca să afle pentru telespectatorii Pro Tv cât mai multe amănunte despre destinul tumultos al Hertei Muller, cel care o determină să revină la aceleaşi teme în operele sale. Herta Muller a mai fost propusă la Premiul Nobel pentru Literatură atât în 1999, cât şi în 2008, iar în 2009, cea de-a treia nominalizare i-a şi adus mult râvnita distincţie. Herta Muller, invitata Andreei Esca de mâine seara, este a douăsprezecea femeie care primeşte acest premiu.

Ştirile Pro Tv continuă astfel tradiţia de a realiza interviuri cu personalităţi de talie mondială, printre care Madeline Albright, Mihail Gorbaciov, Richard Quest, Boris Becker, Claude Lelouch, Luis Figo şi Eric Braeden.

Herta Muller se afla în Bucureşti între 27 şi 28 septembrie, cu prilejul lansării unei serii de autor care îi este dedicată, de către editura Humanitas.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns