HomeTELEVIZIUNESerialeHISTORY va difuza astăzi ultimul episod din Vikingii

HISTORY va difuza astăzi ultimul episod din Vikingii

Serialul “Vikingii” a ajuns la ultimul episod în România. Episodul cu numărul 9 – “Toţi ne schimbăm” – va fi difuzat astăzi, la 22:00, pe HISTORY. În prezent, a fost semnat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon, iar filmările sunt în derulare.

În ultimul episod, la porunca regelui Horik, Ragnar adună un grup de oameni cu care porneşte spre Gotaland (Suedia de astăzi), unde trebuie să soluţioneze o dispută teritorială cu căpetenia de acolo, Borg. Renumele îl precede pe Ragnar şi Borg este intrigat de prezenţa lui. Între timp, la Kattegat, o boală face ravagii în sat şi oamenii speră că Lagertha îi va îmbuna pe zei.

Serialul “Vikingii” este o dramă în nouă episoade, cu scenariul şi producţia realizate de Michael Hirst (“Elizabeth”, “The Tudors”, “The Borgias”). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste  șase milioane de telespectatori la difuzarea primului episod.

În România, serialul a fost foarte bine primit de telespectatori. Printr-o campanie de promovare intensă, “Vikingii” a beneficiat de o acoperire bună pe întreg teritoriul ţării. Cosmin Tudoran (Ca$$a Loco) a fost imaginea campaniei “Vikingii” în România. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, Cosmin a adoptat o nouă tunsoare în stil viking, în luna septembrie, şi chiar a petrecut o zi ca un viking pentru o experienţă completă. Mai mult, cu ocazia lansării serialului în România, a fost gazda unui ospăţ al vikingilor.

În plus, înainte de difuzarea primului episod, un grup de vikingi a mers prin centrul capitalei, pentru a întâlni fanii HISTORY. Apoi, în dimineaţa premierei, aceştia au vizitat cele mai importante staţii radio din Bucureşti, anunţând lansarea serialului.

HISTORY este disponibil prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns