HomeTELEVIZIUNEEmisiuniHit-ul „Sus pe toc” al lui Marius Moga, imnul Pro TV pe versuri scrise de Florin Busuioc!

Hit-ul „Sus pe toc” al lui Marius Moga, imnul Pro TV pe versuri scrise de Florin Busuioc!

Ca in fiecare an de 1 Decembrie, vedetele ProTV sunt personaje principale intr-o poveste magica, cu decoruri si costume spectaculoase. La 18 ani de ProTV, intreg alaiul de vedete porneste intr-o calatorie de-a lungul si de-a latul Romaniei si nu oricum, ci in niste arce alegorice uriase.

Pe durata calatoriei lor intalnesc romani pe care ii tranforma in functie de contextul In care acestia isi desfasoara activitatea. Filmarile pentru clip au durat doua zile si s-au desfasurat in Studiourile MediaPro din Buftea. Piesa transformata in acest an in song-ul ProTV ii apartine lui Marius Moga si a cucerit deja toate topurile: “Sus pe toc”, iar versurile au fost scrise de Florin Busuioc.

Andreea Esca, Andi Moisescu, Paula Herlo, Cristian Leonte, Alex Dima, Mihai Petre, Andra, Mihai Dedu, Corina Caragea, Raluca Arvat, Catalin Maruta sau Neti Sandu sunt cateva dintre starurile care s-au imbarcat in uriasele arce, gata fiind sa schimbe destinul romanilor.

“Ca in fiecare an a fost o placere si un moment de mare distractie inregistrarea melodiei ProTV. Platourile de la Buftea sunt ca un afrodisiac pentru noi. Cum ajungem incepem sa radem si sa facem toate prostiile. Dar asta da atmosfera vesela de la filmari. Iar acum ca exista FB si Instagram si multe altele ne pozam ca nebunii si ne grabim sa punem poze. Asta e bine si nu, pentru ca afla telespectatorii mai repede cum o sa fim costumati si ce la pregatim de 1 Decembrie”, spune Andreea Esca.

“In fiecare an cand ne intalnim la filmarea asta, pe langa orele de munca, ne si distram. E un moment bun sa mai stam de vorba si intotdeauna se nasc momente pline de umor. Pe langa versurile care se aud pe post, noi mereu inventam altele si altele atunci cand tragem duble, astfel ca ne amuzam foarte tare. Daca ar fi microfoanele deschise mereu, cred ca s-ar mai inregistra doua, trei variante ale songului”, a povestit si Catalin Maruta.

“A fost minunat, mai ales ca eu am fost cel care a stat pe margine si a prins pestisorul de aur. Sa nu se inteleaga ca am cules eu toata spuma. Pentru ca am rau de mare, mi-am lasat colegii sa se remarce la carma arcelor”, a declarat Andi Moisescu.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns