HomeLIFE STYLEHolograf de Ziua Indrăgostiților

Holograf de Ziua Indrăgostiților

La inceput de an, chiar in luna indragostitilor, Holograf isi asteapta fanii la un concert extraordinar. Evenimentul va avea loc pe 24 si 25 februarie, de Drag O’Bete, la Sala Palatului, de la ora 20:00, intr-un spectacol de anvergura ce va crea cu siguranta ambientul unei seri speciale pentru indragostiti.

Desi aparusera, prin presa, tot felul de zvonuri, Dan Bitman a negat la Happy Hourca trupa s-ar destrama. Asca ca, la aproape un an distanta de “Primvara incepe cu tine”, megaconcertul de lansare al albumului cu acelasi nume, cei cinci membri ai trupei Holograf pun in scena un nou spectacol de proportii dedicat tuturor indragostitilor.

Din playlistul concertului nu vor lipsi cele mai frumoase balade interpretate de Holografinca de la lansarea trupei, melodii precum “Fara ea”, “N-am stiut”, “Vine o zi”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Dincolo de nori” sau “Si dragostea mea”, dar si “Primavara incepe cu tine”, cel mai nou single Holograf.

Biletele s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Carturesti siHumanitas, statia de metrou Unirii 1, dar si online de pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bestmusic.ro, www.ticketpoint.ro,  www.myticket.ro si www.eventin.ro.

Pretul biletelor este:
cat.I – 120 lei
cat.II – 100 lei
cat.III – 75 lei
cat.IV – 50 lei.

[starrating template_id=4 min_votes=1]

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns