HomeTELEVIZIUNEEmisiuniHoria Brenciu este invitatul special la Cronica Carcotasilor

Horia Brenciu este invitatul special la Cronica Carcotasilor

La “Cronica Cârcotaşilor” veţi avea parte de o premieră ultraexclusivă. Veţi vedea ce n-aţi mai văzut niciodată. Este vorba despre un şpagat în premieră mondială.

De asemenea, Cârcotaşii vă prezintă noua grilă de programe a noului Antena Şters, mă rog, Stars. De la 9:00 la 12:00, matinal cu Guţă şi amanta, urmează “Tigaia Bahmuţencei”, “Proşti, dar rău!”, “Agentul Cip” şi “Academia Biancăi”. Pe scurt, o televiziune pentru familie, evident, familia Voiculescu, cu sloganul “Mereu cu ţoape”.

Nu e de mirare că doamna Filofteia Crăcănel, văduvă de veteran de război, a venit revoltată la “Cronică” să-şi spună păsul.

Rămânem la televiziune şi constatăm că emisiunile de talente au neapărat nevoie de o blondă. Aşa se face că, deşi nu au în derulare nici un casting, Cârcotaşii s-au trezit în platou cu o blondă cu… talent.

Talentaţi sunt şi Ştefan Hruşcă şi Vasile Şeicaru care vin să vă colinde. Prin platou îşi mai fac simţită prezenta şi politicianul Bolcaş, parlamentarul turc Ali Baba, nelipsita doamna Tănţica şi comisarul Tuzgureanu, care răportează că Sezaţionescu a ajuns iar în tomberon.

La finalul ediţiei spiritele se încing şi mai tare. Agitatul Horia Brenciu vine împreună cu orchestra sa să vă colinde şi să vă spună „Hello”, „viaţa trece, hai s-o trăim cât 10!”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns