HomeDIGITALIndustria de PublicitateHyperActive lansează site-ul corporate Bergenbier S.A.

HyperActive lansează site-ul corporate Bergenbier S.A.

În urma câștigării unui pitch, HyperActive a dezvoltat site-ul corporate pentru Bergenbier S.A. România. Agenţia a creat întreaga strategie şi designul site-ului Bergenbier.
“ Cei de la HyperActive au venit cu o propunere de design perfect adaptată identităţii vizuale a companiei noastre. Site-ul  este intuitiv, interactiv, şi uşor de folosit. În plus, profesionalismul şi implicarea echipei ne-au convins. Ne bucurăm că am făcut această alegere şi că HyperActive este noua agenţie de digital a Bergenbier,” spun reprezentanții de comunicare Bergenbier S.A.
Logo-ul companiei a fost elementul cheie de la care s-a pornit pentru dezvoltarea site-ului. Cu o structură dinamică și ușor de utilizat, www.bergenbiersa.ro reflectă identitatea și valorile companiei Bergenbier S.A: pasiunea pentru mărci, spiritul antreprenorial, integritatea și excelența.

 
Elementele vizuale au fost derivate din cel mai popular element al Bergenbier S.A., scutul din logo. Noul site integrează canalele de Social Media ale companiei, Facebook și YouTube, și a fost gândit astfel încât să conecteze toate tipurile de target.
“Ideea a fost sa creăm un loc de întâlnire pentru toţi cei interesaţi de compania Bergenbier, site-ul fiind de fapt un shortcut către valorile, brandurile şi proiectele Bergenbier.  De aici şi conceptul nostru, <The House of Excellence>. Am căutat să avem o expunere optimă a conținutului și o coerență structurală maximă, astfel încât călătoria prin site să fie ușoară, plăcută și firească.”, spune Bogdan Gheorghiu, Creative Director HyperActive.

Echipa implicată în dezvoltarea campaniei este formată din:
Simona Popi – PR Manager, Bergenbier S.A;
Bogdan Gheorghiu – Creative Director, Vlad Macarie – Art Director, Ionut Andrei – Client Service Director, Alexandra Trofin – Account Manager, Razvan Scarlatescu – Project Manager, Anca Bundaru – Account Manager din partea HyperActive.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns