Connect with us

Casting

Iata ce trebuie sa stii despre SUPRAVIETUITORUL!

PRO TV: 18 concurenți, două triburi, probe intense, Filipine, peisaje de poveste, lipsa hrănii, prietenii, dușmănii, alianțe, trădări, lipsa unui adăpost, clima neprietenoasă și condiții dure de trai, acestea ar fi cuvintele care ar putea descrie cel mai tare show din istoria televiziunii din întreaga lume!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

18 concurenți, două triburi, probe intense, Filipine, peisaje de poveste, lipsa hrănii, prietenii, dușmănii, alianțe, trădări, lipsa unui adăpost, clima neprietenoasă și condiții dure de trai, acestea ar fi cuvintele care ar putea descrie cel mai tare show din istoria televiziunii din întreaga lume!

Supraviețuitorul a ajuns la PRO TV, iar preselecțiile pentru acest show fenomen au demonstrat că românii abia așteaptă să urmărească întâmplările din Filipine și aventurile prin care vor trece concurenții.

Show-ul Supraviețuitorul este încă în etapa de selecție, în care se caută cei mai buni, pasionați, determinați, aventurieri și visători concurenți. De la începutul preselecțiilor, s-au strâns mii de povești și întâmplări interesante, iar mai jos sunt doar câteva dintre ele!

 

 • Peste 10.000 de români și-au dorit să demonstreze că au puterea fizică și psihică de a deveni Supraviețuitorul. Femei și bărbați de toate vârstele, cu familii sau nu, au fost hotărâți că au ce trebuie pentru a ajunge în Filipine și a trece prin cea mai grea și, în același timp, frumoasă experiență din viața lor!

 

 • Timp de 2 luni, Caravana Supraviețuitorul a călătorit prin țară, pentru a găsi cei mai determinați concurenți. După mai mult de 3.000 de kilometri străbătuți prin țară de echipa de producție și peste 10.000 de persoane a căror înscrieri au fost analizate și studiate, echipa este încă în cursul selecției celor 18 concurenți care vor pleca în Filipine.

 

 • Din Germania și Statele Unite ale Americii în România, special pentru preselecțiile Supraviețuitorul! Doi adevărați fani ai show-ului, români stabiliți în Germania și SUA, au călătorit în țară special pentru a șansa de a fi unul dintre cei 18 norocoși! “Mi-ar plăcea ca românii să se îndrăgostească de acest fenomen și să aștepte acest show așa cum o fac și eu. Este o experiență de viață pe care o trăiesc în mintea mea de 16 ani.”, a declarat despre format românul din SUA.

 

 • Cursă pe bicicletă, din Republica Moldova, cu destinația Supraviețuitorul! Un cetățean din Republica Moldova a pornit către preselecțiile show-ului fenomen pe bicicletă. Călătoria sa de 102 kilometri până la Iași a fost pe o bicicletă veche de 25 de ani!

 

 • Ce motivații au cei care s-au înscris? Show-ul Supraviețuitorul este dur și solicitant atât din punct de vedere fizic, cât și psihic! Mulți dintre cei care s-au înscris au demonstrat că sunt pregătiți și determinați să fie parte din show-ul care le va schimba, cu siguranță, viața! Câțiva dintre ei nu s-au gândit nicio clipă la alianțe, strategii sau probe fizice, ci au venit cu gândul că vor putea schimba ceva punctual la ei înșiși. Un exemplu este un domn trecut de vârsta a doua, care a spus că și-ar dori să participe doar pentru că este o ocazie să mă las de fumat.

 

 • Bilețelele suspecte despre supraviețuire au stârnit curiozitatea întregii echipe la preselecții. Unul dintre concurenți a pregătit de acasă o mulțime de bilețele cu mesaje și citate despre supraviețuire, pe care le-a pus prin hotelul în care erau preselecțiile.

 

 • “Am învățat să înot special pentru Supraviețuitorul! – aceasta a fost una dintre propozițiile pe care le-au spus foarte des cei veniți la preselecții! Fani ai show-ului sau pur și simplu persoane care își doresc să treacă printr-o experiență unică în viață, au recunoscut că s-au apucat de înot după ce au aflat că Supraviețuitorul a ajuns în România, numai la PRO TV!

 

 • Camelia Potec le-a dat sfaturi celor care au ajuns mai departe în etapa de selecție! Campioana olimpică le-a dat sfaturi celor care au ajuns într-o nouă etapă a selecției, în căutarea celor 18 concurenți care vor ajunge în show-ul Supraviețuitorul! Le-a vorbit despre micile trucuri pentru a rezista probelor fizice solicitante în condițiile în care nu se vor putea hrăni, hidrata și odihni corespunzător, dar le-a și povestit despre cele mai complicate experiențe prin care a trecut ea.

 

PRO TV va aduce în casele tuturor românilor emoția, determinarea, alianțele, strategiile și cele mai solicitante probe în show-ul care a revoluționat întreaga lume – Supraviețuitorul!

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Casting

Datele și locațiile preselecțiilor sezonului şase ,,Chefi la cuțite” au fost dezvăluite

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Întrecerea dintre cei trei jurați continuă! Cine își dorește să își demonstreze talentul culinar în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu are acum o nouă șansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al șaselea sezon. 

Datele de preselecții și locațiile au fost dezvăluite, iar doritorii încă mai au timp la dispoziție să completeze formularul de pe casting.a1.ro/chefilacutite/, ce i-ar putea arunca în jocul culinar al show-ului “Chefi la cuțite”. Toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze datele de înscriere și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, ce i-ar putea califica într-o experiență unică.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta  prin țară în căutarea bucătarilor talentați care vor să își demonstreze talentul în sezonul cu numărul şase. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe:

 • Pe 2 iunie în Iași, la Hotel Unirea
 • Pe 16 și 17 iunie în București, la Romexpo – pavilion D1
 • Pe 22 iunie în Timișoara, la Hotel Continental
 • Pe 24 iunie în Cluj, la Hotel Belvedere

Pasionații de gătit, amatorii, bucătarii de profesie, sau cei care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toți românii au acum ocazia să intre în experiența celui mai iubit show culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Casting

Virgil Ianțu s-a întâlnit cu viitorii concurenţi ai emisiunii Câştiga România de la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR

Pasionații concursurilor de cultură generală au răspuns „prezent” invitației lui Virgil Ianțu și au venit în număr mare, vineri, 4 mai, la preselecțiile celui de-al treilea sezon „Câștigă România!”.

Într-o atmosferă caldă și relaxată, ca între prieteni, Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!” i-a întâmpinat ieri pe cei dornici să afle mai multe despre concursul de cultură generală difuzat de TVR 2, în Mall Promenada din Capitală. De la mic la mare, toți cei prezenți s-au bucurat să-l întâlnească pe Virgil Ianțu, să primească autografe și să i se alăture într-o mini-competiție cu întrebări de cultură generală în care s-au câștigat cărți, rucsacuri și alte premii atractive.

„Mă bucur să mă întâlnesc cu atâția prieteni. „Câștigă România!” este un format la care țin foarte mult și mi-a adus multe satisfacții. La preselecții am întâlnit oameni bine pregătiți și determinați și sunt convins că ne vom bucura și în cel de-al treilea sezon „Câștigă România!” de un concurs foarte bun”, a spus Virgil Ianțu.

De la eveniment nu au lipsit nici premianții „Câștigă România!”: Marius Hoară, concurentul care în primul sezon a câștigat 10 ediții consecutive – permise de regulament și profesorul Oliver Anghel, învingătorul a zece ediţii consecutive în cel de-al doilea sezon și câştigător al marelui premiu, un autoturism. Reîntâlnirea a fost emoționantă, iar Oliver Anghel a mărturisit că decizia de a veni la „Câștigă România!” i-a schimbat viața.

De la ora 19.00, susținuți de cei dragi, zeci de români s-au înscris la preselecții. O mare surpriză pentru echipa TVR 2 a fost să-l întâlnească pe Marius Zegrea. Tânărul de 36 de ani este fiul unuia dintre concurenții care s-au remarcat în sezonul al doilea „Câștigă România!”. Este vorba de Lică Zegrea, din comuna Drânceni, județul Vaslui. Marius spune că de la tatăl său a moștenit pasiunea pentru cultură și lectură și că are emoții pentru că îi calcă pe urme.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Casting

PRO TV: Anamaria Prodan Reghecampf este în căutarea noilor concurenți Gospodar fără pereche

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După ce sezonul trecut Gospodar fătă pereche s-a încheiat cu o minunată nuntă, Anamaria Prodan Reghecampf este determinată ca și sezonul acesta să le găsească gospodarilor dornici de însurătoare perechile potrivite! 

Anamaria este pregătită să cutreiere țara în lung și-n lat pentru a descoperi cei mai harnici gospodari, care își doresc să își găsească jumătatea. 

Încă de când eram mică, mama mi-a spus că avem o țară minunată plină de oameni muncitori și tradiții frumoase! Pentru mine, Gospodar fără pereche e o ocazie perfectă să descopăr și să redescopăr cât de frumoși suntem și, în același timp, să le ofer o mână de ajutor celor care nu au reușit să-și găsească jumătatea până acum. Anul trecut am avut un sezon pe cinste, dar anul acesta va fi și mai și! Gospodarii nu trebuie decât să se înscrie, de restul mă ocup eu, mă știți doar!, a declarat Anamaria.

Înscrierile sunt în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 sau intră pe gospodarfarapereche.protv.ro și ai toate șansele să  găsești jumătatea.

Dacă mintea îți stă doar la semănat și recoltat, hai să o mutăm la însurat! Hai să facem dragostea rurală, la GOSPODAR FĂRĂ PERECHE!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending