HomeALL MEDIAIda Corr revine la Bucuresti

Ida Corr concerteaza la Bucuresti, pe data de 24 octombrie 2008. Spectacolul va avea loc in Turabo Society Club.
Rezervari pentru concertul Ida Corr de la Bucuresti se pot face la numarul de telefon 0755.111.777 si la adresa de mail club@turabo.ro.
In deschidere vor face atmosfera cei doi Dji rezidenti: DJ Rabinu si DJ Ya-Meel.
Nascuta in anul 1977, in Danemarca, Ida Corr a cunoscut succesul in 2005 cand a facut furori, in tara natala, cu albumul sau de debut-`Streetdiva`.

A urmat apoi albumul `Robosoul` in anul 2006. Dupa ce a compus un cantec special pentru seria de concerte internationale denumita `Live Earth`, popularitatea ei s-a extins peste hotare, numele acesteia incepand sa prinda contur in intreaga Europa.
In 2007 a inceput sa fie promovata in Olanda datorita colaborarii ei cu dj-ul olandez Fedde Le Grand .Inspiratia si talentul cantaretei daneze, combinate cu originalitatea DJ-ului olandez au dat nastere hit-ului acestui sfarsit de an – „Let Me Think About It” – devenind, la scurt timp de la lansare,cel mai bine vandut single al unei artiste de origine daneza.Este cel mai bine vandut single in afara Danemarcai al unui artist danez de la formatiile ` Aqua ` si ` Infernal `.
In 2008, Ida si-a lansat albumul One in Scandinavia. Single-ul `Let me think about it` si-a continuat drumul ascendent spre culmile succesului si a ajuns pe prima pozitie in Billboard Hot Dance Airplay.Albumul `One` a fost lansat in SUA pe 26 august 2008 ca prim album al noii fondate Case de discuri ` Ministry of Sound US`.
Ida Corr este de asemenea membra a trupei `SugarRush Beat Company`, care si-a lansat albumul de debut in 2008.

sursa:
http://www.bestmusic.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns