HomeALL MEDIAIlie Nastase i-a oferit un buchet de flori celei mai sexy voci din fm (galerie foto)

Ilie Nastase i-a oferit un buchet de flori celei mai sexy voci din fm (galerie foto)

După ziua de Sf. Nicolae, când Bogdan Ciudoiu a fost sărbătorit de colegi, petrecerea  a continuat la Radio 21 şi a doua zi. Nico şi Anca, două dintre DJ-iţele pozitive de la Radio 21 au fost răsfăţatele zilei. Nico, cea mai sexy voce din FM-ul românesc a împlinit 24 de ani şi pentru că ziua ei de naştere nu putea trece aşa, ca toate celelalte zile, ea a avut parte de mega-surprize venite din partea colegilor.

Ca o onoare absolută, Ilie Năstase a venit personal să-i aducă un buchet de flori, un super tort şi să-i ureze „La Mulţi Ani!”. Emoţionată peste măsură, Nico a rămas fără cuvinte când a primit şi laptopul visat, din partea echipei Radio 21.

Când a intrat domnul Năstase în studio, am început să tremur. Nu puteam să cred că a venit acolo pentru mine, pentru a-mi ura La mulţi ani şi a-mi oferi un buchet de flori. A fost emoţionant când am auzit chiar de la dumnealui că mă consideră cea mai bună voce feminină din ţară. Nu voi uita niciodată această zi, sunt mândră că am cei mai frumoşi şi pozitivi colegi şi le mulţumesc”, a declarat Nico.

De parcă toate aceste surprize nu ar fi fost de ajuns, Yves LaRock, Corina, Matteo, Play & Win, George Hora şi Kamelia, Călin de Voltaj, DJ Sava & Raluka, Gino Manzotti, Adi Sână, Liviu Hodor, Andreea Bălan, DJ Andi, Corina şi Giulia i-au transmis urările lor pozitive.

Şi în “Bine dimineaţa”, Paul, Ioana şi Bogdan au sărbătorit-o pe Anca, roşcata care încântă ascultătorii din weekend împreună cu Shurubel şi Andrei. Matinalii i-au adus în studio pe băieţii de la Vunk, preferaţii Ancăi care au cântat împreună cu ea live, la Radio 21.
Echipa “Bine Dimineaţa” i-a mai făcut cadou colegei lor un super tort, un poster “True Blood” şi o umbrelă originală “True Blood”, serialul ei favorit.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contact pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns