HomeLIFE STYLEIlinca Vandici, concediata de Kanal D

Ilinca Vandici, concediata de Kanal D

Conducerea Kanal D a decis, marti, sa o concedieze pe una din cele mai cunocute vedele a postului, Ilinca Vandici. ilinca-vandici1
Se pare ca vestea proasta primita marti nu a luat-o in totalitate prin surprindere pe Ilinca, intrucat aceasta a simtit ca oarece „scartaie”, informeaza site-ul sandy-bell.com citat de Click!.

Iubita lui Alin Cocos a realizat ultima emisiune la Kanal D in luna septembrie, cand a terminat show-ul estival „Magic taxi” si, de atunci, a asteptat in zadar reluarea show-ului monden „Bulevard”.

Numai ca promisiunile s-au tinut lant, timp de trei luni, iar proiectul nu a mai fost concretizat, ceea ce i-a determinat pe mai-marii postului sa o concedieze.  Potrivit unor surse din anturajul vedetei, se pare ca Ilinca nu a stat cu mainile in san si, in ultimele saptamani, ar fi purtat negocieri cu sefii de la Antena, in vederea semnarii unui contract avantajos.

www.zare.com

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns