HomeLIFE STYLEIlinca Vandici prezinta "Stele sub Lupă" la Antena 2

Ilinca Vandici prezinta "Stele sub Lupă" la Antena 2

Fosta vedetă a postului Kanal D va prezenta la Antena 2 show-ul monden “Stele sub lupă”, începând cu 1 martie, informaza cotidianul.ro

 Ilinca Vandici

Emisiunea se va difuza duminica, de la 22.15, şi va fi, conform propriilor declaraţii, “un show monden cum nu s-a mai văzut”. Cu detaliile se opreşte aici, pentru că nu vrea să le dea idei altora. “Până una alta, sunt cât se poate de fericită că am semnat cu Antena 2, aici sunt emisiuni pe care le urmăresc de multă vreme, eram de mult fan al acestui post. Cât despre emisiunea mea, titlul este cât se poate de sugestiv, va fi o emisiune grandioasă cu şi despre «stele».

Nu vreau să spun mai mult, ca să nu dau idei altora, dar şi din superstiţie, vreau să meargă totul bine şi telespectatorii să se convingă că este un spectacol care merită urmărit”, declară fosta prezentatoare a emisiunilor “Bulevard” şi “Magic Taxi”, de la Kanal D.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns