HomeTELEVIZIUNEEmisiuniIlinca Vandici si Adrian Artene revin Acasa intr-un nou sezon „Cancan TV”

Ilinca Vandici si Adrian Artene revin Acasa intr-un nou sezon „Cancan TV”

Ilinca Vandici si Adrian Artene revin ACASA intr-un nou sezon al emisiunii CanCan TV, un show plin de exclusivitati si dezvaluiri incredibile difuzat incepand din 21 ianuarie, de luni pana joi de la  22:00, timp de doua ore si jumatate.

CanCan TV le dezbracă pe vedete de… secrete! Nicio vedeta si nici cel mai bine pastrat secret nu vor scapa de camerele paparazzilor de la  CanCan Tv, iar telespectatorii vor afla primii de la Ilinca Vandici si Adrian Artenelucruri nestiute siaspecte inedite din viata condimentata a celebritatilor.

“Sezonul nou aduce o groaza de exclusivitati. Acesta va fi “tonul” noului sezon “primavara-vara” al CanCan TV. Dupa sezonul trecut care a abundant in povesti fascinante de dragoste, drame tulburatoare, divorturi socante, dar si in impacari “imposibile” – si as puncta aici doar impacarea dintre Oana Zavoranu si Pepe – CanCan TV pregateste o sumedenie de mega-dezvaluiri despre viata vedetelor. La o asa-zisa bursa a pariurilor mondene, nimeni nu ar fi pariat, in toamna lui 2012, pe aparitia Oanei Zavoranu si a lui Pepe, impreuna, intr-un studio de televiziune, insa noi am facut posibil acest lucru. Va avertizez asadar ca si in noul sezon vom da peste cap previziunile “bursei mondene”. Pregatiti-va sa “pariati” pe subiecte puternice, seara de seara, la ACASA TV, de luni pana joi, incepand cu ora 22.00”, spune Adrian Artene.

“Si acest sezon al emisiunii noastre va sta sub semnul exclusivitatilor! Fie ca vorbim despre iubiri, impacari, despartiri, drame, toate aceste povesti de viata vor fi dezvaluite in exclusivitate doar la CanCan TV. Va vom prezenta viata vedetelor de dincolo de ecran, uneori stralucitoare, alteori lipsita de aura celebritatii, insa intotdeauna partea adevarata a povestii. Subiectele vor fi clar dintre cele mai variate, invitatii intotdeauna spumosi, asa cum v-am obisnuit si pana acum. Ne-am intors cu forte proaspete, pregatiti din toate punctele de vedere pentru acest nou sezon al emisiunii CanCan Tv”, declara Ilinca Vandici.

Foto Credit: Acasa TV

CITESTE SI:

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns