HomeMAGAZINEvenimenteImnul Liberty Parade 2010 a fost lansat in premiera la Radio 21

Imnul Liberty Parade 2010 a fost lansat in premiera la Radio 21

Comunitatea de fani ai muzicii dance freamătă de ceva luni în aşteptarea imnului oficial Liberty Parade 2010.

Pe toate canalele oficiale de comunicare ale evenimentului, oamenii şi-au putut da cu părerea despre identitatea artistului care va cânta imnul de anul aceasta al celui mai mare eveniment dance din România. Sute de persoane şi-au exprimat părerile sau dorinţele în legătură cu cel sau cea care va da formă prin cuvinte energiei unui dance event uriaş, interpretând piesa produsă de Vibers.

Radio 21 dezleagă misterul  luni, 21 iunie 2010, când difuzează în premieră cel mai aşteptat sound al acestei veri. Soci şi Cristi Stanciu îi vor face prezentarea oficială, luni, ora 20.00, în emisiunea lor, “Muzica Ta!”, locul unde se aud în exclusivitate în România piesele care ajung hituri şi cuceresc topurile din ţară, dar şi din străinătate.

Fii primul care aude imnul oficial Liberty Parade 2010, luni, 21 iunie, la ora 20.00 în “Muzica Ta!” de la Radio 21 şi pregăteşte-te să iei parte la evenimentul fenomen, pe 24 iulie, la Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Head-linerii show-ului vor fi Above & Beyound, trioul cotat ca numărul 4 în clasamentul celor mai buni DJ din lume, realizat de revista DJ Mag.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns