HomeALL MEDIAImperiul lui Adrian Sarbu se destrama. CME intentioneaza sa vanda studiourile din Buftea, si posturile de radio Pro Fm si InfoPro

Imperiul lui Adrian Sarbu se destrama. CME intentioneaza sa vanda studiourile din Buftea, si posturile de radio Pro Fm si InfoPro

După plecarea lui Adrian Sarbu din poziția de CEO al companiei CME, cu sediul central la Praga, și care deține în România Pro TV, rezultatele financiare raportate pentru perioada în care românul a deținut funcția au fost dezastruoase, scrie Reporter Virtual.

Oficialii Time Warner au anunțat o perioadă de „austeritate”, cu reduceri de cheltuieli, de personal și vânzări de active. Astfel că „furtuna” a ajuns și la București, unde CME scoate la vânzare studiourile MediaPro de la Buftea și posturile de radio Pro FM și InfoPro.

în legătură cu posturile de radio, avantajul licenței pentru Radio InfoPro este acela că este vorba despre o licență națională. Cine ar achiziționa postul ar avea dintr-o dată o rețea pe toată România. Din 2009, pentru că CME a înregistrat pierderi mari cu această licență, s-a luat decizia ca InfoPro să retransmită în proporție de peste 90% programele Pro FM.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

Latest comment
  • le cumpara guta

Lasă un răspuns