HomeLIFE STYLEIn aceasta seara sa da startul campaniei "Romania Land of Choice"

In aceasta seara sa da startul campaniei "Romania Land of Choice"

Campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, „Romania – Land of Choice”, va debuta sambata, 1 august, pe canalul Eurosport , prin primul clip al acesteia, care va fi difuzat la ora 21.30.

„Simultan, pentru a marca debutul campaniei, acelasi clip va rula pe cea mai mare fatada media din Europa, Cocor Media Channel din Bucuresti, fiind preluat in direct de pe canalul Eurosport. Spotul va continua sa fie difuzat pe suportul de la Cocor si pe parcursul saptamanii viitoare”, se arata intr-un comunicat MT.

Campania ii va avea ca protagonisti pe cei trei mari campioni romani, Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi, iar clipurile de promovare vor fi difuzate in perioada august-decembrie 2009 si pe postul CNN.
Potrivit MT, obiectivele acestei campanii sunt cresterea notorietatii internationale a Romaniei ca destinatie turistica, sporirea interesului publicului international fata de Romania si cresterea numarului de turisti straini din Romania.

Eurosport este un post de televiziune de sport paneuropean cu un public de peste 116 milioane de telespectatori din 59 de tari.

Sursa: Ziare.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns