HomeALL MEDIAIn copilărie, Raluca Arvat fugarea broastele in ziua de Paşte

In copilărie, Raluca Arvat fugarea broastele in ziua de Paşte

Pentru prezentatoarea Stirilor din Sport de la Pro TV, Raluca Arvat, Sarbatorile de Paste nu sunt doar un prilej de bucurie, intalnire cu prietenii dragi si cu familia, ci si o ocazie numai buna pentru… amintiri din copilarie.

Vedeta Pro TV isi aminteste cu drag de traditiile si momentele de sarbatoare de pe vremea cand era copil si mergea de Paste cu familia la manastirile din Moldova. “Cea mai frumoasa amintire legata de Paste o am de cand am fost la Manastirea Secu, din judetul Neamt.

Acolo traditiile sunt mult mai bine pastrate ca in oras, slujba din Noaptea de Inviere a avut mai mult farmec si corul a cintat incredibil de frumos…cozonacul a fost mult mai mare si mai gustos, iar aerul mult mai curat. Nu mai punem la socoteala ca am batut toaca, alaturi de ceilalati copii veniti cu parintii la Manastire pentru Paste si am fugarit broastele pe potecile din padure”, isi aminteste Raluca Arvat care incearca in fiecare an sa nu renunte la niciunul din obiceiurile de Paste. “Doar asa mai reusim sa pastram traditiile, care din pacate se pierd incet-incet. Imi place sa merg la Slujba de Inviere noaptea, sa iau lumina Sfinta si sa o aduc acasa, sa fie casa luminata apoi intreg anul”, spune vedetra Pro TV care nu uita nici de obiceiul de a imbraca ceva nou in ziua de Paste, “nu conteaza ce, chiar si o pereche de sosete”.

Anul acesta, Raluca Arvat va petrece Sarbatorile Pascale acasa in Bucuresti. “Voi merge sa iau Lumina in Noaptea de Inviere, iar in rest, voi petrece Ziua de Paste alaturi de familie in prima parte a zilei, iar apoi alaturi de prietenii mei din fiecare seara, telespectatorii Pro Tv, si de colegii mei din redactie, caci voi lucra” , spune vedeta Pro TV care abia asteapta sa manance oua cu cozonac, “dar numai in dimineata de Paste, si drob cu ridichi”.

“N-o sa am timp sa ma ocup de pregatiri speciale de Paste…si apoi nu ma pricep sa fac cozonaci…iar ouale rosii sint acum mult mai usor de pregatit. Dar imi aduc aminte, si mi-e dor, de zilele cind “inroseam ouale” in casa bunicilor: le infasuram in bucati de pinza cu frunze de trifoi, sa facem modele frumoase, si apoi le bagam in apa cu vopsea, iar la sfirsit le dadeam cu ulei sa fie stralucitoare”, isi aminteste Raluca Arvat cu gandul la Iepuras. “Il si astept pe Iepuras, dar il si trimit sa duca daruri celor dragi. Asa ca o sa fie un Iepuras care o sa aiba un program incarcat”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns