HomeLIFE STYLEIn decembrie, ''zoom''-erii primesc cadouri cu mica publicitate de la metrou!

In decembrie, ''zoom''-erii primesc cadouri cu mica publicitate de la metrou!

Zoom – reteaua de televiziune cu circuit inchis de la metrou a activat in 24 noiembrie serviciul de mica publicitate prin sms. Si pentru ca e luna lui Mos Craciun, in perioada 1 decembrie – 30 decembrie, toti cei care trimit mesaje scrise prin serviciul 1480 pot castiga zilnic, prin tragere la sorti, un televizor LCD si un dvd player marca Samsung.metrou

Numarul de telefon de la care au fost expediate mesajele SMS de catre solicitantii 1480 Zoom va fi inscris automat in lista de extragere, de atatea ori cate mesaje SMS validate au fost expediate de la numarul respectiv in ziua in care se face extragerea.

Prin serviciul de mica publicitate, Zoom ofera eficienta mesajului la costuri reduse: pentru 1,19euro/mesaj (TVA inclus), afisarea anuntului este garantata de cel putin trei ori in cadrul aceleiasi ore. Pentru utilizarea rapida, structura mesajului – text este simpla: ora la care clientul doreste sa fie afisat anuntul, statia de metrou aleasa si anuntul in sine. De exemplu, un mesaj ar putea suna astfel: Dristor*13*vand apartament 2 camere zona metrou Dristor, 0777 123 466. Serviciul Zoom de mica publicitate prin SMS poate fi accesat din orice retea de telefonie mobila, iar mesajul text trebuie sa fie trimis cu o zi inaintea aparitiei pe ecranele de la metrou.

Zoom este un produs al Monopoly Media, companie parte din grupul de presa Realitatea-Catavencu.
Monopoly Media este cea mai importanta companie de publicitate indoor din Romania si detine o retea de peste 3500 de ecrane in peste 40 de orase.
Grupul Realitatea Catavencu are operatiuni in televiziune, radio, publishing si new media. Portofoliul grupului cuprinde printre cele mai credibile produse media premium din Romania, printre care RealitateaTV, The Money Channel – primul canal tv de afaceri, Academia Catavencu – cel mai influent saptamanal romanesc de satira politica, Cotidianul, precum si retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns