HomeLIFE STYLE''In papuci de vedetă'', reality show la Kanal D cu Andreea Bănică

''In papuci de vedetă'', reality show la Kanal D cu Andreea Bănică

Grila de toamnă Kanal D se îmbogăţeşte cu un nou show de tip reality în care vedetele fac “schimb de vieţi” cu oamenii obişnuiţi.

“În papuci de vedetă” porneşte de la idea că toată lumea doreşte să fie vedetă, crezând că este foarte simplu să obţii acest statut, că vedetele duc o viaţă fără griji, fără lipsuri, plină de avantaje şi că vedetele nu trebuie să facă eforturi prea mari pentru a obţine aceste favoruri.

Pornind de la acest concept, în reality show-ul “În papuci de vedetă”, oameni obişnuiţi vor trece prin toate activităţile zilnice prin care trec vedetele: repetiţii, înregistrări, program fitness, concerte, nopţi nedormite, cure de slăbire, iar la final vor vedea că realitatea este alta, iar preţul plătit pentru celebritate este unul foarte mare.

La rândul lor, vedetele vor redeveni oameni simpli, vor trăi în mediul persoanei cu care vor face “schimb de papuci” şi vor duce la bun sfârşit îndeletnicirile practicate de acestea.

Nu pierde un show educativ şi plin de amuzament!

logo

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns