HomeLIFE STYLEIn prag de sarbatori, Lavinia lanseaza un nou single – „Povesti cu zane”

In prag de sarbatori, Lavinia lanseaza un nou single – „Povesti cu zane”

Lavinia se intoarce acasa, dupa ce a cucerit topurile din mai multe tari Europene, iar piesele ei au fost licentiate in Spania, Turcia, Grecia, Rusia, etc, in atentia publicului din Romania cu un nou single in limba romana, “Povesti cu zane”.

Produs in studiourile Kazibo Music de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu, “Povesti cu zane” marcheaza un nou inceput pentru Lavinia, dar si o schimbare de stil muzical. Artista se maturizeaza din punct de vedere profesional astfel ca a optat pentru o balada sensibila cu un mesaj puternic care sa ajunga direct catre sufletele ascultatorilor.

“Pentru mine anul care tocmai se incheie a fost un an al provocarilor si un an in care am invatat foarte mult! Mi-am dorit sa imi surprind fanii din Romania care asteptau din partea mea o piesa in limba romana. “Povesti cu zane” mi-a placut de la prima ascultare pentru ca este o piesa sincera in care se poate regasi orcine si pentru ca imi era dor sa cant in limba romana!” a declarat Lavinia.

Lavinia este una dintre cele mai longevive cantarete de pe piata muzicala autohtona, avand peste 10 ani de cariera, timp in care a lansat nenumarate single-uri si videoclipuri. S-a facut remarcata datorita timbrului special si a stiut constant sa se joace cu imaginea ei in functie de stilul muzical abordat.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns