HomeTELEVIZIUNEEmisiuniÎn premieră, Pro TV le oferă românilor o experiență audio suround în show-ul Uite cine dansează!

În premieră, Pro TV le oferă românilor o experiență audio suround în show-ul Uite cine dansează!

În premieră în televiziunea din România, Pro TV le oferă tuturor românilor, pentru show-ul Uite cine dansează!, o experiență similară celei din cinematografe! 

 

Luni, 6 martie, Pro TV a lansat cel mai urmărit format de dans la nivel internațional, Dancing with the stars și, cu această ocazie, experiența audio a noului show LIVE oferit de Pro TV i-a înconjurat pe telespectatori la propriu! 

Marius Manole si Olesea Miculea

 

Începând cu prima ediție a show-ului Uite cine dansează!, Pro TV a folosit pentru prima dată în România la producția unui show live de televiziune un sistem audio Dolby, care, prin intermediul tehnologiei suround, face ca experiența pe care o trăiesc telespectatorii la fiecare ediție Uite cine dansează! să fie mai intensă.

 

În platourile fiecărei emisiuni este o agitație, o adrenalină, o emoție care nu pot fi întotdeauna descrise în cuvinte. Ne dorim ca, de fiecare dată când se uită la Pro TV, telespectatorii să simtă cât mai mult din spiritul producțiilor noastre. Percepția publicului din fața televizorului este esențială pentru noi, de aceea am hotărât să le oferim telespectatorilor, pe lângă imaginea de înaltă definiție (HD), și un sunet de înaltă calitate în sistem Dolby 5.1. Așa cum a făcut întotdeauna, Pro TV investește continuu în cele mai înalte standarde ale tehnologiei, fiind liderul cu care telespectatorii sunt deja obișnuiți.  Ca exemplu, doar pentru înnoirea CAR-ului folosit în producția show-ul Uite cine dansează!, Pro TV a investit peste 2.5 milioane de euro în ultimul an.”, a declarat Bogdan Andreescu, Technical Director Pro TV.

Dana Budeanu si Emil Rengle

 

Sistemul Dolby Audio captează sunetul cu o tehnologie 5.1, care îi asigură spațialitate și transformă experiența românilor din fața micilor ecrane într-una similară celei din cinematografe. Românii care au sistem audio instalat în case sunt cei care se pot bucura de această îmbunătățire oferită în premieră de Pro TV pentru show-urile transmise în direct.

Alex Velea si Ecaterina Dosan

 

În televiziune, tehnologia Dolby Audio este folosită în producții de amploare la nivel internațional, precum UEFA Europa League și în UEFA Champions League.

 

Luni, 13 martie, de la 20:30, Uite cine dansează! revine cu o nouă ediție în care coregrafiile spectaculoase, vedete surprinzătoare și muzica bună vor ajunge suround în casele tuturor românilor!

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contact pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns