HomeLIFE STYLESingle si videoclip nou de la Junior Reid & Drei Ros – Winning ain’t easy

Single si videoclip nou de la Junior Reid & Drei Ros – Winning ain’t easy

In prima zi a noului an, “The Lions Beat” va ofera un cadou special: single si videoclip nou de la Junior Reid & Drei Ros – “Winning ain’t easy”.

“Am vrut sa fac o piesa diferita fata de ce se aude in Romania acum. Piesa este una optimista cu un mesaj frumos si care te duce cu gandul departe, pana in Jamaica”, a declarat Mister Z.

“Winning ain’t easy”, piesa in colaborare cu Junior Reid si Drei Ros este primul track Dub Step lansat oficial de label-ul “The Lions Beat”.

“Este o mare onoare pentru mine aceasta colaborare cu legendarul Junior Reid si am mare incredere ca aceasta piesa va aduce un nou curent muzical in Europa. Sper ca mesajul piesei va incuraja atat producatorii cat si oamenii de zi de zi sa aiba mai multa incredere in visele lor”, spune Drei Ros.

“The Living Legend”, Junior Reid este un cunoscut interpret de muzica reggae si omul care l-a inlocuit pe Michael Rose in trupa Black Uhuru. Piesele care l-au facut celebru sunt “One Blood”, “It’s OK”, in colaborare cu The Game si “This is why I’m hot”.

Videoclipul “Winning ain’t easy” a fost filmat in 2 tari, in Sua si Romania, si a fost facut de echipa The Lions Beat. Mesajul clipului este ca nu e usor sa castigi, iar pentru succes trebuie sa lupti mult.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns