HomeLIFE STYLEIn sfarsit Iulia Albu este multumita! Vezi ce vedeta a impresionat-o cu tinuta sa!

In sfarsit Iulia Albu este multumita! Vezi ce vedeta a impresionat-o cu tinuta sa!

Fashion-editorul este foarte greu de mulţumit atunci când vine vorba de ţinutele adoptate de vedete la diverse apariţii publice. Cu toate acestea, o tânără actriţă şi cântăreaţă de la noi a reuşit să obţină aprecieri de la Iulia Albu.

Iulia Albu nu are pic de milă de vedetele din showbiz-ul românesc care se îmbracă prost. Fashion-editorul este necruţătoare atunci când vreo divă alege ţinute nepotrivite pentru diverse apariţii publice, scrie Libertatea.

Cu toate acestea, există şi persoane publice care reuşesc să o impresioneze plăcut pe fosta soţie a designerului de pantofi Mihai Albu.

Dacă recent a fost extrem de încântată de rochia de mireasă a lui Brigitte Sfăt, iată că acum Iulia Albu are numai cuvinte de laudă la adresa uneia dintre cele mai de succes cântăreţe şi actriţe de la noi.

Este vorba despre Adela Popescu, pe care telespectatorii o ştiu foarte bine din telenovelele difuzate de Acasă TV.

Ţinuta adoptată de Adela Popescu la un recent eveniment a dat-o pe spate pe Iulia Albu, care a comentat:

„Una dintre cele mai bune ţinute la eveniment a fost cea purtată de… Adela Popescu. Ador atitudinea „minimal” a Adelei, precum şi păstrarea imaginii sale într-un registru pe care îl poate controla. Bravo, Adela!”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns